Citat:
kajla: Pre par dana sam kupio gore navedeni AP i desava se sledece:
prvo sam lepo mogao iz brosera da odem na njegov web interfejs, ali nikako nisam mogao da se nakacim na provajdera - javi conncetion failed, a ovaj iz tehnicke podrske kaze da nema pokusaja konekcije (sa mojom MAC adresom)... uglavnom sacekam ja par sati i probam ponovo kad sada uopste nece da pristupi web interfejsku! Probao sam da ga iskljucim, resetujem (pritisnuo sam dugme reset) ali i dalje isto. Da li ima neko ideju sta bih mogao jos da probam?
poz.
ovako ako ti je signal manji od 45%(tako neshto) nema shanse da se zakacish na ISPov ap uvek ce ti pisati " Connection Failed" oko mozda nekad napishe da si se uspeo konektovati ALI nisi tj slago te je , a to da mu nemozesh pristupiti ...........znam da zvuci glupo al dal si namestio IP lan kartice na 192.168.100.xx ?(i subnet) :) samo pitam jer se zna desiti ako si stavio da IP dobijash preko DHCP-a nemash pristup AP-u ;)
samo toliko od mene :)
P.S jedan TIP za one koji koriste DHCP , ap blokira pristum web interfejsu ako zelite mu pristupiti(a nemate ip na npr. 192.168.100.xx) to se meni deshava sa E8 frimwerom
E da poshto si u bg-u odnesi lepo u servis ako nisi siguran ;)