[ Gogash @ 25.09.2006. 14:15 ] @
| Zanima me da li je moguce tj da li postoji ijedan browser u kojem je moguce podesiti npr da se bijela boja vidi kao npr crna?! Zapravo ono sto mi je trebalo to je da podloga jednog sajta koja je u originalu bijela bude prikazana u nekoj drugoj boji da bih mogao lakse da citam sa sajta tj da bih manje opterecivao oci |
[ Deda_Mraz @ 25.09.2006. 21:01 ] @
To ne može da se izvede.
[ kukiii @ 26.09.2006. 02:06 ] @
Ako sam te dobro razumeo, recimo ovako:
IE- Tools-general-accessibility-cekiraj ignore colors... Opet na general-colors-background i izaberi pozadinsku boju koja te manje zamara.
Opera- Tools-preferences-content-style options-display-my style sheet i odaberes css koji ti odgovara ako zelis da koristis neki vec predefinisan (mislim da tamo imas i jedan koji se zove Accessibility koji bi ti mozda odgovarao). Svakako je bolje da napravis sopstveni css u kojem ces izmedju ostalog i da definises background boju strane, kao i ostale finese oko izgleda.
Za operu to verovatno moze i jednostavnije ali ovako imas punu kontrolu
[ Gogash @ 27.09.2006. 01:18 ] @
Hvala puno.
Pokusao sam da namjestim operu koju koristim mnogo vise nego IE, ali ona ima samo predefined stoga sam odustao jer ne znam kako da kreiram svoju. U IE je uspjelo i odlicno funkcionise!
[ old @ 28.09.2006. 03:39 ] @
Ima i u Operi. Ako nisi stigao do mesta gde možeš da biraš nekih 10 preddefinisanih onda pročačkaj ponovo.
(Rekao bih ti gde da mi nije interfejs na srpskom).
[ SqlByte @ 08.10.2006. 23:50 ] @
Zar jednostavno nisi mogao da kopirash tekst sa stranice u notepad i chistash tamo crno na belo ?
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.