[ labicko1 @ 26.09.2006. 18:19 ] @
Dali neko ima iskustva sa http://www.powercthost.net/ cena im je suvise niska. Ja sam danas bio kod njih uplatio imao sam malo problema oko uplate jer traze da se uplati preko uplatnice a nemaju racun za pravna lica i u HVB banci inace gde imaju svoj racun nisu hteli da mi prihvate uplatnicu. U drugoj banci sam uspeo da uplatim ali pismo koje su mi poslali kad sam ih upitao za pomoc je bilo malo neozbiljno. Neznam dali je mozda neka prevara ali probao sam jer su neverovatno jeftini 400 din za god. zajedno sa registracijom. Ako neko ima iskustva sa njima molim vas pisite.
[ nokconn @ 28.09.2006. 19:34 ] @
Koriste CONFIXX Pro. control panel , Prvi put cujem, da li neko ima iskustva sa ovim..

[Ovu poruku je menjao nokconn dana 28.09.2006. u 21:05 GMT+1]
[ milos036 @ 28.09.2006. 20:05 ] @
Imam ja... Moj sajt www.sidcafe.com se hostuje kod njih... Odlican je hosting... Super su... Confixx Professional je dobar Control Panel... Sve radi kako treba... TOPLO PREPORUCUJEM...
[ nokconn @ 28.09.2006. 20:06 ] @
Ja sam gledao demo, i kad se uporedi sa cPanelom,Pleskom,Ensim-om... neizgleda bas nesto. Cak nisam nasao ni izvorni sajt od ovog control panel-a.
[ labicko1 @ 28.09.2006. 21:42 ] @
Prvo hvala na odgovorima. Meni sad izgledaju ok. Cak me je i vlasnik zvao iz svajcarske i izvinio se za nastalu zbrku i objasnjavao zasto jos uvek nemaju racun ko pravno lice. Mislim da je za 5 min. razgovora samnom potrosio vise nego sto sam mu ja platio za godinu dana. Sad se ja osecam glupo. Sada jos cekam kad ce da srede DSN rekli su da ce u roku od 48h. Kakva su vasa iskustva sa time kolko ce im otprilike trebati.
Sto se tice control panela ja nisam bas mnogo iskusan sa ovim mislim znam da napravim neku prezentaciju u Macromediji mogu da ubacim koju flash animaciju ali sam daleko od nekog programiranja baza podataka i slicno; tako da mi control panel u principu odgovara ima nekoliko stvari sa kojima znam da se sluzim i to mi je dovoljno. Naravno video sam na netu neke ponude koe ukljucuju dosta dodatnih opcija i usluga ali im je cena na desetine puta veca. Tako da za ovu cenu ovo je vse nego odlicna ponuda.
[ Danilo Cvjeticanin @ 28.09.2006. 23:10 ] @
Aha, a ja cekam vec tacno 26 dana za aktiviranje domene koju sam narucio :) ... Confixx je bezveze, i ne moze da se poredi sa bilo kojim drugim.
[ markomilanovic13 @ 28.09.2006. 23:45 ] @
Gde si narucio taj domen?Ako jos neko zna nesto o powerct-u neka slobodno kaze.Pozz
[ nokconn @ 29.09.2006. 03:09 ] @
Oni su prva hosting kompanija kod koje vidim da se koristi CONFIXX Pro. control panel (zato mi je i cudno), svi znamo da ne moze da se poredi sa cPanelom, cPanel je mnogo bolji..najbolji.. Ali mene zanima nesto vise o ovom control panel-u, cak nisam nasao ni sajt firme koja je napravila ovaj control panel, mozda je free.. Uopste me nebi cudilo da je ovo free panel.
[ crews_adder @ 29.09.2006. 11:35 ] @
Citat:
nokconn: Oni su prva hosting kompanija kod koje vidim da se koristi CONFIXX Pro. control panel (zato mi je i cudno), svi znamo da ne moze da se poredi sa cPanelom, cPanel je mnogo bolji..najbolji.. Ali mene zanima nesto vise o ovom control panel-u, cak nisam nasao ni sajt firme koja je napravila ovaj control panel, mozda je free.. Uopste me nebi cudilo da je ovo free panel.

Mozda su prva "DOMACA" koja koristi Confixx.

cPanel je rasprostranjeniji, od Confixx-a verovatno bolji, slazem se ali ne i najbolji. S druge strane, Confixx je cini mi se jedino popularan u nekim zemljama EU, poput Nemacke, Svajcarskoj i sl.

Inace, za tvoju informaciju, firma je <irony>neka SWSoft</irony> , a njen sajt:

http://www.swsoft.com/de/products/confixx/
http://www.sw.ru/ru/buyonline/confixx/
http://www.swsoft.com/en/products/confixx
[ labicko1 @ 29.09.2006. 13:22 ] @
Danilo Cvjeticanin jel si ti isto kod njih uplatio i koji domen .com , .eu , .inf
Ja sam inf. i ako neko zna kolko cu jos morati da cekam do aktiviranja DSN
[ Danilo Cvjeticanin @ 29.09.2006. 13:52 ] @
Evo sad ce vec mesec dana ;) Imam ja vremena....
[ nokconn @ 29.09.2006. 14:52 ] @
@labicko1

DNS se ceka max. 24h , to obicno bude mnogo brze za 2-3h , naravno ako se odmah aktivira dns zona, sto je obaveza svakog hosting provajdera da aktivira odmah dns zonu... ako neaktiviraju dns zonu onda nikad nece ni postati aktivan. Tako je makar kod svakog koga poznajem da je kupovao hosting... Ocigledno je powercthost poseban... :)

@crews_adder

Koji to strani hosting provajder koristi Confixx?

[Ovu poruku je menjao nokconn dana 29.09.2006. u 19:22 GMT+1]
[ OffShore @ 29.09.2006. 16:58 ] @
http://whois.webhosting.info/80.74.145.111
[ godunski @ 06.10.2006. 12:31 ] @
I šta se na kraju desilo, da li da ipak hostujem sajt kod powercthost-a?
[ labicko1 @ 06.10.2006. 13:11 ] @
Pazi proslo je vise od nedelju dana od kad sam uplatio i nista. Ja uzeo i napisao im pismo ali sam pogresio adresu (imaju dve adrese jednu za uplate a druga za ostalo). Odmah su mi javili da problem nije u njima i da bi oni to odmah uradili ali nisu dobili zeleno svetlo od odeljenja koje se bavi sa uplatnicam i rekli mi da se obratim njima. Ja opet kulturno ih lepo pitam sta se desilo i sto mi nisu nista javili ako ima problema a sa druge strane dobijem odgovor nismo mi krivi sto si ti pogresno popunio uplatnicu i nisi na njoj naveo "poziv na broj" i kako oni dobijaju mnogo takvih uplatnica i odakle da znaju cija je cija (nepitaju ci se zasto se to desava) i trazili su mi da skeniram kopiju uplatnice kju sam uplatio. Na to sam im ja odgovorio skoro psovkama , ko ih zaposli tolko glupe da rade sa parama, naravno i poslao sam im skeniranu uplatnicu i trazio da mi jave dali je sada sve uredu ili ne. Sutradan opet nista ja im poslao jos dva pisma u toku dana na koja takodje nisam dobio odgovor. Danas se taman spremao da im posaljem jos jedno kad ono proverim ukljucili mi DSN. Sada je sve uredu.

Objasnjenje: problem je nastao tako sto gospoda posto jos nisu uspeli da registruju prestavnistvo kod nas nisu mogli da otvore racun za pravno lice u banci vec samo privatno, a gospoda iz odeljenja finansija nisu bili upuceni u bankarsko poslovanje u nasoj zemlji i nisu bili svesni da se uplatnicom ( na koji oni tolko insistiraju) moze da se plati samo na racun za pravna lica dok se na racun za privatna lica uplacuje tako sto samo kazes broj racuna i ne unosi se nikakav dodatni podatak. Nije mi jasno dali njima uopste stigne neka uplata normalno kako oni zahtevaju. Ovo su mi inace objasnili u HVB banci inace banci u kojoj oni imaju otvoren racun. Posavetovao sam i njima da se malo raspitaju tamo oko toga. Mozda su se tamo zadrzali na dodatnim casovima iz bankarstva pa mi zato nisu odgovorili na zadnja tri pisma :)))))))

Inace ostali ljudi iz tima su uredu i preporucujem ih, ako uspes da se dogovoris sa ovima sa upalte zavrsio si 90% posla i sve ce biti uredu.
[ godunski @ 06.10.2006. 13:20 ] @
ja jos uvek ne mogu da se nacudim jevtinoci na ovoj skupoci... hosting i domen za smesne novce... gledao sam, oni su neki svajcarci, imaju 50-ak domena, nije zbog para, ali ne bih da mi sajt uglavnom bude nevidljiv... jesi li kacio svoje, kako radi? ja sam radio dva sajta i oba okacio na www.loopia.co.yu , fino rade...

p.s. ako mozes posalji mi kopiju uplatnice, da se i ja ne zeznem, kad vec imaju toliko adresa.

p.p.s. ne mogu da verujem, zvao me covek iz svajcarske da me pita sta mi nije jasno... sad sam stvarno zbunjen

[Ovu poruku je menjao godunski dana 06.10.2006. u 15:21 GMT+1]
[ Danilo Cvjeticanin @ 06.10.2006. 15:03 ] @
Klasicni prevaranti, ne znam sta vise da kazem sem da sam razocaran. Obrisana je jedna tema gde se admin procon prepucava sa jednim deckom sa foruma, da ste to procitali sve bi vam bilo jasnije. Uglavnom ja sam jako razocaran sa njima. Evo pre neki dan mi se toni (glavni i odgovorni) javio u vezi domene koju sam narucio, i vadi se na neke IP adrese, nakon sto je procitao je ugasio hosting koji mi je dao itd.. Uzas su! Sramota!
[ godunski @ 06.10.2006. 15:15 ] @
Nije mi jasno uopste kako im se uopste bilo sta isplati raditi za te pare, narocito da me iz Svice zove na mob i prica sa mnom deset minuta... Mada moram priznati da mi je zvucao cudno ali j...em li ga... Ne bih samo da registrujem domen i shvatim da sam potrosio ne 200 din nego domen koji mi je u ovom trenutku jako bitan. Sta mi preporucujes?
[ Danilo Cvjeticanin @ 07.10.2006. 05:44 ] @
To sto on zove je Skype i to je mnogo jeftina solucija. A ja ti preporucujem da nadjes neko drugo mesto i uplatis domen, jeste da je 200 dinara smesna cifra, ali da cekas kao ja mesec dana... Bolje platiti 2 ili 3 puta vise pa da znas na cemu si....
[ labicko1 @ 07.10.2006. 07:52 ] @
Sto se tice uplatnice nemozes da pogresis samo napises u rubriku za "poziv na broj" broj koji ti oni daju ko br. tvoje narudzbenice.
A drugo sad ste me momci uplasili. Ja nisam cekao mesec dana vec nedelju i to zbog ovih majmuna sto nemaju pojma ekonomiju a rade sa parama. Cim sam njih malo napsovao ukljucili su za dan. Ali i dalje mi nije jasno kako neko moze da zaposli takve debile, u prvom pismu koje sam im poslao odgovor im je bio slicno kao sto si tolko glup pa neznas da popunis uplatnicu. Mislim koji normalan radnik ce tako klijentu da odgovori. Ispostavilo se da su oni ti koji su glupi i da neznaju kakav racun oni imaju. Jos jedna stvar ovi sa uplate mi kasnije pisali "mi svakoga dana dobijemo preko 100 uplatnica" a neko je ovde spomenuo da imaju pedesetak domena na njihovom serveru, sta bi saonim preko 100 :))))
Na momke sa onog drugog mail-a nemogu da se pozalim odgovaraju u toku jednog sata i to ozbiljno.
Ja sam njih izabrao zbog cene jer mi neke preformanse i ne trebaju. Nov sam u ovome poslu i imacu veoma jednostavan sajt. Nije velika para da se proba na godinu dana. Mozda ce se i poprave za tu godinu :))))
[ Shoshone @ 07.10.2006. 12:01 ] @
Citat:
Danilo Cvjeticanin: Klasicni prevaranti, ne znam sta vise da kazem sem da sam razocaran. Obrisana je jedna tema gde se admin procon prepucava sa jednim deckom sa foruma, da ste to procitali sve bi vam bilo jasnije. Uglavnom ja sam jako razocaran sa njima. Evo pre neki dan mi se toni (glavni i odgovorni) javio u vezi domene koju sam narucio, i vadi se na neke IP adrese, nakon sto je procitao je ugasio hosting koji mi je dao itd.. Uzas su! Sramota!

Zamolio bih te, ako se secas, da prepricas o cemu se radi u tom prepucavanju.
[ Danilo Cvjeticanin @ 07.10.2006. 13:39 ] @
Trenutno nisam kuci, ali cim stignem u Apatin okacicu vam sve logove sa adminom (procon[toni]). Bice malo smesno i zalosno, ali moram to da uradim. Jer ne mogu vise da trpim takve ljude.

Pozdrav
[ Shoshone @ 07.10.2006. 18:07 ] @
Hvala ti puno unapred. Nadam se da neces zaboraviti, ja cu pratiti ovu temu redovno.
[ godunski @ 07.10.2006. 19:43 ] @
E, aj sad vi meni kazite gde ja da okacim sajt-dva, da to lepo radi? Nisu nesto zahtevni, malo php-a, koji flashic za prvu godinu i to je to? Nasao sam milion provajdera, imam parkiran domen kod LOOPIe u Nisu (jer sam kod njih vec kacio) ali... Ne mora da znaci da su najbolji... Preporucili su mi i www.host11.com, svidja mi se i www.conexhost.org itd. itd. ALI?
[ nokconn @ 07.10.2006. 21:22 ] @
Da te ispravim, host011.com .. oni koriste ensim, tako da... Pre bi ti preporucio cPanel.
Imas ovde dosta tema o hosting kompanijama, pogledaj malo starije postove.
[ Golja @ 09.10.2006. 20:34 ] @
takodje sam kod njih narucio odavno hosting i uplatio odmah po narudzbini,a kako 2 dana nisam dobio nikakvo obavesetnje poslao sam im mail i tek tada su me obavestili da porudzbina nije potpuna i trazili mi da navedem domen koji hocu za hosting?!? ne razumem sto moram da reg doomen da bih uzeo hosting,ili sta god su mislili time... iako sam u narudzbini vec napomenuo da nemam fixni telefon i da nisma u mogucnosti da ih pozovem , insistirali su da ih zovem sa govornice na br u ch u roku od 24h da mi "objasne", inace ce smatrati da sma odustao od hostinga...
nedelju dana cimanja i opet nista.. i odustao sam veceras.
PS: pogledaj i log sa "vlasnikom" sto je postavio Daniloc http://www.elitesecurity.org/t221068-0#1313465
[ OffShore @ 09.10.2006. 20:51 ] @
http://www.elitesecurity.org/t185225-1#1207437

evo sad ce i 5-ti milion:)
[ Shoshone @ 10.10.2006. 15:29 ] @
LOL Pa ovaj procon ili kako se vec zove je lud decko lol
On je josh jedan dokaz da nista ne treba raditi sa nasim ljudima a vezano je za hosting ili domene.
[ Danilo Cvjeticanin @ 10.10.2006. 16:38 ] @
Procon je car ;) Milioner covek, moze da radi sta hoce... :D
[ 180 @ 02.11.2006. 15:47 ] @
pozdrav,
evo ovako nije pogodan za cms mamboo, joomla :(
a uptime 99.9% dodje nesto manje od 9 sati, a potrosili su vec 6 sati, ako ovako nastave... nista od 99.9% (ako sam ja dobro izracunao vec su progutali 6 sati?)
poz
[ bukovski @ 03.11.2006. 03:37 ] @
uzo ja da probam :) je*es 100 din videcemo za sad nije toliko lose. CP je uzasan goreg nisam video do sada ima samo najosnovnije opcije , podrska ... onako srednje, uptime za sad ne bas najbolji, pre svega uzo sam ga da bih hostovao prvu srpsku multyplay PRG web based igru privremeno je i jos uvek u beta fazi na : http://serbianknight.co.sr/ bice uskoro final pa cu je staviti tamo ako se poboljsaju sto se tice uptima. Inace radio stream je ok i radi bez problema nazalost ja ga nemogu vise koristiti ( neki finanskijski problemi ) ali Ok radio iz Vranja i nas hattrick radio ga koriste . Kad prebacim igru i vidim kako zaista radi u praksi javljam se opet
[ NikolaBlink @ 03.11.2006. 05:06 ] @
Mislim ...
powercthost.net

Dajte ljudi, kako mozete i da pricate o nekome ko ima ovakvu ponudu i jos da razmatrate da li je ozblijan ...

Samo cu da prokomentarisem ponudu za streaming.
Nude NEOGRANICEN broj korisnika u bilo kom kvalitetu streaming-a za 39.90 eura / mesecno ?!?!?!?!?!
Pa tako nesto ne postoji nigde na svetu !!!!
Ja stvarno imam puno razumevanja, ali za ovakvu glupost stvarno ne mogu da imam ni malo ......

...
Rekoh samo, ali sad sam video ponudu za V-servere, kako ih zovu:
9 GB link !!!!!! protok neogranicen !!!!!!
cena: 9.90 / mesecno

Mislim da cu mu dati sledecu ponudu: platicu mu 100X vise za taj server, ali ako se desi da nemam 9 GB link i neogranicen protok, on meni penale 1000X cena.
Sta mislite o ideji :)

STRASNO !!!!
[ Koby_FCRS @ 18.11.2006. 19:33 ] @
recicu samo da ako ne zelite da Vam ukradu pare zaobilazite ih u sirokom luku!!!
[ DJ_IGGY @ 21.11.2006. 13:01 ] @
Bezite od njih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To je najveca prevaraaaaaaaaaaaaaaaaaaa....Ja sam pre mesec dana uplatio host i audio streaming, i od 30 dana, sajt mi je radio cela 2 dana!Kada sam ih prvi put pitao zasto ne radi, rekli su da menjaju servere...(ja im poverujem)...Posle 4,5 dana ja opet posaljem mail, oni kao imaju neku havariju...Posle opet 4,50 dana ja im posaljem opet mail po srpski...i jos uvek cekam odgovor, a sajtovi ne rade te ne rade! NAJVECA PREVARA!!!
[ igor76 @ 22.11.2006. 18:13 ] @
DE za te pare Ovo samo u Sriji moze da se desi
[ bukovski @ 27.11.2006. 12:29 ] @
Uzas off line su vec 4 dana !!! zao mi je mada i nije toliko ipak sam dao 100 din samo znao sam da nemogu da ocekujem ono sto nude :) posto je unlimit protok stavio sam bio radio server i roknuo radio i lepo je radilo sa 10-tak slusaoca u isto vreme (dok je radilo ) ... control panel je uzas neko nemako sra***e ma zaobici osim ako nekome ne treba za zajebanciju ali za to ima boljih free hostinga....
[ NS85m @ 27.11.2006. 22:46 ] @
Ljudi bezite od njih!!!

Ja cekam da server proradi, da napravim backup baze i fajlova i da begam!
[ kebic @ 27.11.2006. 23:13 ] @
Ko ceka doceka.
Ja sam ubedjen da ce proraditi do 2007. godine ako ne i ranije.

[ Mister Big Time @ 28.11.2006. 05:40 ] @
izvolte, just the facts: http://www.mycity.co.yu/Hostin...i-ste-culi-za-powercthost.html

[ bukovski @ 28.11.2006. 21:20 ] @
Mislim LOOOOOOOOOOOOL :

evo maila tj i zvanicnog obavestenja na njihovom sajtu :

Poštovani Korisnici,

Vaši hosting nalozi su preseljeni na novi server srv1-pcth.info i od danas će se on koristiti kao primarni za sve naše korisnike.
Molimo vas da sa starog servera srv1112-your-root.net preuzmete sve podatke (kopije web-sajta, baze i mailove) zaostale na njemu i podignete ih na ovom novom serveru. (Stari server je sada dostupan, ali jako nestabilno radi pa svremena na vreme nije moguć pristup)

Takođe je neophodno da i izvršite podešavanje vaših FTP naloga i Mail Naloga za novi server kako bi pravilno vaše prezentacije radile.

Obaveštavamo nove Korisnike da će se njihovi zahtevi početi obrađivati od danas.

Uskoro ćemo postaviti i uputstvo za novi server, a za sve probleme koje budete imali sa novim serverom molimo vas da nam šaljete isključivo na e-mail [email protected] sa vašim novim korisničkim imenom (dtcXXX) u subjectu.
Srdačan pozdrav,
PowerCT Hosting Tim

jos povecali svima na duplo kao sve ....

koga bre lazuuu poddomeni su bili neograniceno sada :

Ukupan broj prebacenih bitova ovog meseca: 0 Bytes
Prostor kori�cenja diska: 0 Bytes / 100 MBytes
Mail boksovi: 0 / 9
Ftp nalozi: 1 / 3
Poddomeni: 1 / 5

protok neogranicen ? malo sutra :

Prenos ovog meseca:0 Bytes / 97.656 GBytes <---------------

znaci sto dalje nek im je lepa kuca a vlasniku da zaradi jos koji milion pre nego .......
[ Danilo Cvjeticanin @ 29.11.2006. 14:07 ] @
Ako nemas screenshots od prethodnog stanja sada ti dzaba sve.
[ Koby_FCRS @ 30.11.2006. 10:22 ] @
Citat:
bukovski: Mislim LOOOOOOOOOOOOL :

evo maila tj i zvanicnog obavestenja na njihovom sajtu :

jos povecali svima na duplo kao sve ....

koga bre lazuuu poddomeni su bili neograniceno sada :

Ukupan broj prebacenih bitova ovog meseca: 0 Bytes
Prostor kori�cenja diska: 0 Bytes / 100 MBytes
Mail boksovi: 0 / 9
Ftp nalozi: 1 / 3
Poddomeni: 1 / 5

protok neogranicen ? malo sutra :

Prenos ovog meseca:0 Bytes / 97.656 GBytes <---------------

znaci sto dalje nek im je lepa kuca a vlasniku da zaradi jos koji milion pre nego .......

ti bi hteo nesto vise za 150 godisnje?????
[ bukovski @ 01.12.2006. 02:03 ] @
o boze ne govori se ovde o tome koliko sam dao ( popio sam veceras min.5 takvih godisnjih hostinga ) ( ja i ne kukam niti sam to mislio da koristim za nesto ozbiljno za ozbiljne stvari placam i ozbiljnu cenu ) nego kako je sve ovo jedna velika prevara i veoma los izbor za bilo koga.

Ne treba meni sve to ( pogotovo protok ) ... al bar uptime da bude 90% a ne 9% - od 30 dana radio je samo 7-8 dana i to uzasno . . . - dalje na poslatih 10-tak emailova odgovoreno mi je na 0 ( nula ) a o podrsci preko telefona ili sl. ha mozda u nekom drugom zivotu. Pa ono znate sta ajde sada vi slobodno sve opet uploadujte a ako slucajno proradi stari hosting ( nikad ) vi skinite i bazu i ostalo ... ( srecom samo mi sluzio za zajebanciju ) hahha a imali su par ljudi joomla i nuke sajtova e sad mogu da bace sve postove korisnike podesavanja sta sve ne zbog gluposti . . .

Svi hosting provajderi kod nas se bave oversaleingom neki manje neki vise ali ovo je bas ono VRH ali gluposti.

Citat:
Danilo Cvjeticanin: Ako nemas screenshots od prethodnog stanja sada ti dzaba sve.

sto mislis da je sada dzaba ?
[ Danilo Cvjeticanin @ 01.12.2006. 09:42 ] @
Pa lepo, nemas dokaze za bandwith itd...
[ milos036 @ 01.12.2006. 11:18 ] @
Imao sam kod njih sajt... I sve je bilo perfektno uradjeno php fusion... Odlicno u komponovano, oko 7000 postova na forumu, 150 registrovanih clanova... Slika i svega... Sada samo mogu da... Ne znam ni sam da radim... Imam njihov broj telefona ali ne javljaju se... Na mail ne pisu... A ja da trazim pare nazad, nece dati... Imam 2 GB hosting i sql i sve to... Znaci ovo je katastrofa... Blago receno...
[ fibra @ 12.12.2006. 16:38 ] @
Ovi ljudi nisu normalni a ni ja sto sam preko njih registrovao domen. Strasno je koliko nemaju pojma. Dok njihov broj nisam dao prijatelju kod koga cu da hostujem prezentaciju tvrdili su mi kojekakve nebuloze i gluposti. Na kraju sui zacutali. Znaci, preko njih ni registracija domena! Nista.
Rado bi te pare dao nekome da tom toniju pokaze kako se u srbiji jos mogu zaraditi pare - batinama.
[ Miroslav Strugarevic @ 12.12.2006. 17:30 ] @
Nemam iskustva sa takvim hosting provajderima, ali znam samo "koliko para toliko muzike". Uvek bilo i biće. To što je kod "njih" hosting 50% jeftiniji od konkurencije ne mora da znači da je povoljno. Bezveze :(
[ labicko1 @ 12.12.2006. 18:34 ] @
Mislim ljudi ako ste mislili neki ozbiljan poveci sajt da uradite i da sve ide glatko a prijavili ste se kod pocetnika onda ste stvarno jos gori nego oni. Hoces nesto dobro idi plati
100$ mesecno i imas exstra uslugu. Ovo su ljudi pocetnici i treba im malo vremena da se strede. Ja sam licno isto pocetnik sa sajtovima pa sam njih izabrao prvenstveno zbog cene. A sto se usluge tice sad od kad su se prebacili na novi server nevidim nikakvih problema. Upocetku su stvarno bili se..nje, najverovatnije su i sad ali im sada barem server radi.
Ja licno mislim da je usloga extra za ovu cenu, a ko hoce bolje nije se puno zajebo jer te pare inace potrosis za jedan izlazak u grad, pa nek slobodno ode na neki veliki server.
Ako nemozete da nadjete adrese dacu vam ja :)))))))))
[ 180 @ 12.12.2006. 19:19 ] @
Poz,
jedno 20 puta sam krenuo da odgovaram pa kazem ma bole me..
znaci nije pitanje koliko para toliko muzike NEGO prevara, to sto oni nemaju administratora nema veze sa 10 din hostingom? (imaju oglas traze ga"Potreban Linux administrator sa islustvom. Neophodno znanje Linux OS, mrežna podešavanja, Name i V serveri...stalni pristup internetu potreban"- preuzeto iz oglasa staro 15ak dana)
100% svajc kvalitet??? 99.9% uptime? pa samo to da su ispostovali nemogu da drzim ni html 5 strana...
evo imam i ja hosting imam dsl imam komp evo ima server sta oces da prodajem po 0.10 para Mb??? i ko sta ima da vidi? 1 str cv nece videti 3 ljudi kad se okace!! eto to nisu velike pare!!!???
Nema veze ni sa muzikom na zeleznickoj stanici (;100 din ;) niti sa onom u mojim kolima (; 1300 eur ;)
NajParametri za hosting nije sigurno cena vec uptime!! pa sve ostalo.
Ako pise 99.9% znaci max 20 minuta mesecno!!! mozda su se zeznuli u kucanju 99.9% DOWNTIME !!! e to vec moze .. ovako je prevara...
a otkad su promenili server- imam 5 poruka dnevno od njih s kojima ni bulj* nisam u stanju da obrisem jer poruke su e obliku a ne papirne :)!
i server je opet bio down(taj novi) drugi dan...
Znaci iskustvo je prevara, i pitanje sta mi mozemo povodom toga ne da bi zaradili novac od tuzbe, nego da ovakvima zabranimo da varaju ljude!!! jer uvek neko mora da se opece,
nije objasnjenje e pa malo para sta si ocekivao, muzika i ostalo..
Mene nervira ako dodem na sajt i nemam sta da vidim a potrebno mi je spyserbia il tako nesto pitam ih gde vam je sajt a oni kazu pa ne znamo to se desava tako povremeno... (znaci i njih je nego zeznuo za host- a tripim ja jer moram peske do njih da bih video u katalogu sta imaju- a ti sad objasni njima kako se menja host- sta ce oni sa codom- kako sa transferom domena...) (mislim da nije hostovan kod njih nisam proveravao-samo primer)

a za 300eur mesecno host verovatno trebam da prijavim na topic cene hostinga..
[ Svemirko Joca @ 05.01.2007. 15:40 ] @
Uzas uzas uzas ! ! !
1.
Aktivacija INTERNACIONALNOG domena traje preko 15 dana i jos uvek nije aktivna.....
Na svim sajtovima gde mogu da proverim domen vidim da je taj domen jos uvek dostupan.... ko zna da li cu i dobiti taj domen.... mozda ga neko drugi zauzme ako se javio ozbiljnoj firmi

2.
Tehnicka podrska.... bila samo prvi dan od uplate..... sad kad se bunim za 15 dana ( internacionalni domen se registruje za max 48 sati) tehnicka podrska (chat) mi je rekla da je domen u transferu (sta god to znacilo... bas i ne znam sta to znaci... znam samo da mogu da kupim isti taj domen sa nekog drugog sajta) i na pitanje kada cu dobiti domen, podrska je postala offline.....

Mislim da je ovo vec dovoljno !

Za 0 dinara mesecno i godisnje ima gomila pristojnih free hostinga kojima za aktivaciju naloga treba par sati, neki obave i odmah po registraciji....

Sve u svemu, hosting je dzabe i toliko i vredi....
eto sad nisam ni pametan sta da radim, da li da kupujem ponovo isti domen preko neke ozbiljne firme ili da cekam ove....
igubih grdno vreme a i zivce ! ! !

Ako hocete extremno jeftin hosting onda samo free hosting, ovo je "malo platis da se mnogo nerviras" ! ! !
[ srlexic @ 05.01.2007. 16:14 ] @
Zaista mi nije jasno zasto ste se okomili na ovu firmu, svi su shvatili da jako lose posluju, ali ne shvatam dalja objasnjenja i forsiranje ove teme? Krenite dalje, pronadjite normalnu hosting kompaniju i zaboravite na ovu temu.
[ InfoPano @ 05.01.2007. 16:31 ] @
Uff, ne znam - ja sam uvek bio protivnik FREE hostinga, cak i za testiranje stranica jer je cesto nepouzdano, ograniceno (te ne moze ovo , te ne moze ono), ili je puno treperavih reklama, ili nemas odrdjene opcije, ili je odziv spor itd.
Uglavnom, hosting i domain registration su sada postali toliko jeftini da se stvarno ne isplati zezati sa free varijantama.
E sad sto se tice ozbiljnosti firme - tu je tesko dati neki savet - osim da krenes uvek sa nekom malom narudzbom da vidis koliko su brzi i kakva im je usluga (brzi odgovor na tvoja pitanja) i sveukupno steknes neki dojam o odredjenoj firmi (a ne platis puno to prvo iskustvo).
E onda, ako si zadovoljan sa tom prvom kupljenom uslugom (neka manja, jeftinija usluga), onda mozes sa vise pouzdanja naruciti konkretan hosting paket, bez nekih vecih ogranicenja i reklama kao u slucaju FREE varijante itd.
Trenutno naprimer cena jako solidnog "shared hosting-a" i jednogodisnja registracija ".com" domain-a kosta oko 7-8 evra mesecno sto je mislim stvarno pristupacno vecini ljudi.
Placanje je bilo kojom kreditnom karticom, domain biva registrovan na tvoje ime najcesce za manje od 24sata (najduze 48 sati) za oko 6-7 evra godisnje !!! Sve je gotovo online, samostalno za par minuta . . .
http://domains.infopano.com/

[ labicko1 @ 05.01.2007. 16:54 ] @
Svemirko mislim da ti je InfoPano dao dobar odgovor. Ali ako si pun para (sto najverovatnije nisi kad si narucio domen kod njih) mogu ti dati neke linkove gde za nekih 100-300$ mesecno dobijes takav spisak usluga da ce da te zaboli glava. Tako je da za 7-8 evra mesecno mozes da dobijes solidnu uslugu ali ako znas barem malo da racunas ti placas mnogo mnogo manje.
Ja sam bio otvorio ovaj forum jer sam u pocetku imao isti problem kao ti, posle toga im je server uzasno radio nekih mesec dana, ali od kada su presli na novi server sve im odlicno radi (osim jedne stavke na control panelu web statistika ali koju su obecali da ce ubrzo srediti). Mislim da nigde na netu nemozes za ovolko malo para (vise potrosis za jedno vece u gradu) nemozes da nadjes bolju uslugu.
znam da su malo spori ali su pocetnici u ovome i ako ti neznas ja znam sta znaci biti pocetnik u novom poslu zato ih sad na neki nacin i branim, a videces vremenom da ti je ovo bila jedna od boljih investicija.
[ Svemirko Joca @ 05.01.2007. 17:40 ] @
@labicko1

Nije problem novac..... kada sam ono video morao sam da kupim i da probam.... bilo jace od mene.....

Kasnije je problem nastao sto mi je otkazao stari host, pa mi je ovo postalo hitno...
Neverovatno da se tako ophode prema korisnicima... ima i free host koji ima free podrsku, i postuju ono sto je napisano.....
Ovde se malo sta ispostovalo sto je napisano

A i post sam stavio kao anti reklamu, zasluzili su
[ labicko1 @ 05.01.2007. 17:58 ] @
Radujeme sto novac nije problem ako hoces jos uvek mogu da ti posaljem one linkove za po 100-300$ mesecno :)))
Salim se, kazem nisu savrseni ali su vise nego dobri za te pare.
[ Born2Kill @ 05.01.2007. 20:22 ] @
A da vas pita covek sve jednu stvar. Sto se zalite ?

Svi bolujete od nekog sindroma dajte sto jeftinije ako moze i dzabe.

Nadam se da ste ovog puta naucili da takve usluge kostaju i da cete ubuduce usluge potraziti na nekom drugom mestu.

[ Svemirko Joca @ 05.01.2007. 21:21 ] @
@Born2Kill
Ne kapiram tvoje pitanje "sto se zalite"....
ovo je diskusija o ovom hostingu i valjda ludi mogu da iznose pohvale i mane ?! ?!

Sta treba da se pise u ovom topicu ??

Verujem da ima i dosta zadovoljnih korisnika (licno znam i prezadovoljnog korisnika) tako da on ce ovde da hvali ja da kudim.... a ako to nije poenta onda najbolje da se zakljuca tema
[ Danilo Cvjeticanin @ 07.01.2007. 08:28 ] @
Ja npr od njih jos nisam dobio SMIN log od avgusta meseca :) A znam da ga ljudi koriste i da je cifra vec ogromna.. Al...
[ NeShYU @ 22.01.2007. 18:54 ] @
E stvarno su preterali!!! Lepo ih pitam dali ce uskoro biti registrovan moj domen i oni mi kazu da ce biti ako sam platio, a platio sam pre 5 dana. Onda mi kazu da preko ftp-a dizem fajlove na hosting nalog koji je takodje kod njih a koji je preko domena koji mi nisu registrovali. Nekako se smiluju da mi kreiraju ftp nalog i daju mi username i password, port i kazu u koji folder da stavim fajlove a ne daju mi host. Kada sam im trazio host, posle par minuta su mi prekinuli konekciju sa njihovom online podrskom i kada sam se opet zakacio, cekao sam 10-ak minuta i mislim da je vec previse. Mislim da od njih gorih nema!!! Nemojte da ih izvlacite na pocetnistvo, jer i malo dete koje na internetu provede po dva sata dnevno zna da registruje domen i da ga koristi u roku od 24h a ja cekam vec 5*24=120h
[ Koby_FCRS @ 22.01.2007. 19:08 ] @
a sto si ti hteo da registrujes domen kod njih kad si video ov temu i iskustva ostalih ljudi koje su prevarili_

imas na njihovom sajtu refernce,tj spisak sajtova koji se hostuju kod njih. drugi dokay da su prevaranti osim toga ti ne treba. pogledaj samo koliko sajtova ne radi. uyeo sam slcajan uyorak od 50ak sajtova, 27 nije radilo!

http://uvojvodini.info/
http://www.mycomputeronline.info/
http://www.phoenixds.com/
http://solidworker.info/
http://tik-radio.info/
http://www.ex-game.net/
http://www.emilijavolimte.com/
http://www.urovica.info/
http://3dexpert.info/
http://invojvodina.info/
http://uvojvodini.info/
http://www.wifik.info/
http://www.za-ljiljanu.info/
http://majda-export.info/
http://sidcafe.com/
http://ifet4u.co.yu/
http://mladencvetkovic.com/
http://smartstudio.biz/
http://www.lyctum.com/
http://www.qubas.net/
http://www.jazzsoftwere.info/
http://ideasoft.info/
http://ideaweb.info/
http://pallasradio.info/
http://marketing.edu.yu/
http://www.vajdasag.eu/
[ id.. @ 31.01.2007. 20:57 ] @
Evo ja sam nasao 3 sajta koji rade
http://www.legalno.com
http://www.autom.co.yu
http://www.apoteka-laurus.com

a pregledao sam 30
[ id.. @ 31.01.2007. 21:12 ] @
Prostor na disku (Webspace) 50 MB 100 MB 200 MB
Mesečni saobraćaj (Traffic) neograničeno neograničeno neograničeno
Cena na godišnjem nivou 71.40 DIN 143.40 DIN 287.40 DIN

Znao sam da tu nešto žestoko SMRDI
[ Koby_FCRS @ 01.02.2007. 12:31 ] @
Od svih onih sajtova koje sam naveo pre 10 dana samo je dva proradilo.
Mislim da nijedan drugi dokaz o kvalitetu ovog servera nije potreban.
[ daywalkerzr @ 02.02.2007. 01:23 ] @
evo jos jedan sajt koji radi sumica.cjb.net ja sam kod njih od septembra,server je na pocetku je bio dosta sati down.a sada super radi.

[Ovu poruku je menjao daywalkerzr dana 02.02.2007. u 02:34 GMT+1]
[ NeShYU @ 02.02.2007. 12:55 ] @
U pre nekom postu sam ih kudio ali sad moram da ih pohvalimprobao sam jednom da ih pozovem preko skypea i nisu se javili ali cim sam prekinuo pozvali su oni mene i lepo me sve uputili i objasnili sta je bio problem sa domenom. Izgleda da su samo bili prezauzeti ili da su sredjivali server nesto ili tako nesto, ali nisu prevaranti kao sto sam mislio. Sada sam lepo porazgovarao sa njima i dobio objasnjenje za sve sto sam pitao. Sada prebacujem i drugi domen na taj nalog posto je samo extenzija razlicita, jedan je .org a jedan .info.
[ labicko1 @ 02.02.2007. 13:10 ] @
Meni sajt dobro radi od kad su promenili server ( drugo je sto ga jos nisam sredio). Jedina stvar koja im jos uvek ne radi je domain statistika obecali su da ce to brze da srede, pozvacu ih i ja preko skypa da ih podsetim na to.
[ Shoshone @ 04.02.2007. 11:39 ] @
Ma koje crno hvaljenje...Pa ta prica o serverima, prelasku sa starih na nove je prezvaka hiljadu puta..To svakom kazu..Ispada da su promenili do sada 150 servera...Lopovi, prevaranti,Toni je najobicnija lazovcina i kraj price.
[ Koby_FCRS @ 04.02.2007. 12:58 ] @
Nemoj tako,toni je milioner i kao takav on nema pametnija posla nego da se bavi hostom u srbiji za 5 dinara mesecno.
[ DJ_IGGY @ 10.02.2007. 12:58 ] @
Ja sam pre 2 nedelje narucio domen kod njih...cekao sam 3,4 dana i onda sam ih zvao, rekli su da imaju nekih problema sa domenima...Sutradan su me nazvali i rekli u cemu je bio problem! Kada se registruju domeni, za drzavu mora da se stavi bilo koja druga drzava osim Srbije!!! Taj dan sam narucio jos jedan domen i posle 10 minuta je bio online! Mislim da sada lepo rade, da nemaju problema sa serverima! Za sada sam zadovoljan! Videcemo za dalje!
[ 180 @ 22.02.2007. 12:39 ] @
Pozdravljam,

Ja nisam vise korisnik ovog hostinga (bar sam mislio), medutim salju mi i dalje obavestenja putem maila- ono je SPAM a ne obavestenje, poslao sam im vise ljubaznih poruka da me skinu sa liste posto nemaju link koji su obavezni da imaju u svakom mailu za odjavu (niti su odgovorili niti nesto uradili). Ono sto je bezobrazno jeste da i dalje moj domen drze na listi referenci i ako on nije kod njih na hostu vise meseci. (i na taj nacin obmanjuju nove korisnike koji odu na sajt i on radi a mali broj ipak zna kako da proveri kod koga je hostovan sajt ili se ne sete..). Molim Vas da se nekako organizujemo i da stanemo zajedno na kraj ovakvim prevarama:
1. up time servera 99.99%
2. Spam
3. lazne informacije na sajtu - reference
4. valsnistvo domena
5. ima jako puno toga da ne citam sad sve i sastavljam spisak

Ako je ovako nesto protiv pravila foruma onda na PM

S postovanjem

180
[ srlexic @ 22.02.2007. 12:53 ] @
Mislim da ti neće pomoći ovaj apel, jednostavno se mora sačekati da tržište ''pojede'' ovakve i slične kompanije.
[ kebic @ 05.03.2007. 18:18 ] @

Sorry, our site is temporary down
[ bukovski @ 12.03.2007. 13:22 ] @
jos uvek je down :) cisto jos jedno upozorenje za sve da beze od prevaranata koji stoje iza svega toga
[ DJ_IGGY @ 13.03.2007. 20:03 ] @
Slazem se! OVO JE JEDNA PREVARAAAA I TO VELIKAAA!!!!
Ja sam bio jedan od admina, nekih 2 nedelje i radio sam na supportu....onda sam shvatio ko je Toni! BEZITE OD NJEGA STO VISE MOZETE!!! Iskreno vam pricam! NI JEDNOM OD ADMINISTRATORA NIJE PLATIO NI DINARA, a o uslugama da ne pricam!!!!
I jos jedna vrlo bitna stvar! Iza svega ovoga stoji SAMO Toni, niko od ljudi koji su radili za njega ovde u Srbiji nisu krivi! Svi su prevareni! Nikom od admina nije placao, duguje i po 500 evra... lagao je i obecavao...pare je uzimao samo on i niko drugi!!!!
Tako da savetujem da zaobidjete ovaj hosting sto vise!!!!!!
[ labicko1 @ 13.03.2007. 20:40 ] @
DJ_IGGY posto si radio kao admin kod njega mozda mozes da mi odgovoris sta to on radi sa strane sa tim serverom. Meni u Control panelu pise neverovatan FTP protok od minimum 700MB dnevno, a ja za svih ovih par meseci jedva da sam upodovao nekih 50MB. Bio sam ih jednom upitao sto ne radi web statistika i sto mi se pojavljuju tolko velike cifre u ftp protoku i dobio odgovor da upravo rade na sredjivanju opcija za web statistiku pa je to zbog toga. Ovo je bilo pre nove godine, prodje od tad mnogo vremena al svaki put kad proverim, mada to ne radim cesto, ftp protok i dalje ne pada ispod 700MB dnevno nekad ode i preko G. Pa ako znas a nije tajna sta bogati on to radi sa takvim protokom i sto se to pojavljuje na mom control panelu.

Ja sam se kod njega prijavio cisto zbog cene, hteo sam cisto da probam da naprravim prezentaciju, cak je to nekoliko meseci lezalo prazno, tek odskora sam postavio nesto. Ovo je bilo cisto probno tako da za pare i nezalim.

Ali problem je tu sta da radim kad na jesen hocu da predjem na bolji server, sta ce biti sa mojom adresom. Pri registraciji domena nisam dobio nikakve podatke, dali treba da trazim neke podatke od njega i koje?

Hvala puno unapred.
[ bukovski @ 13.03.2007. 20:55 ] @
domen je kod njega a tesko da ce on da ti da da ga prebacis tj neces uopste ni moci da ga nadjes tako lepo registruj sebi novi preko namecheapa godadija ili javi se meni na PM :)

samo ima valjda broj racuna na koji je uplacivan novac? ima ime i ostalo pa moze i da se tuzi ...
[ labicko1 @ 13.03.2007. 21:08 ] @
Pa sad bas da ga tuzim za 300 din i ne ide bas, on je najverovatnije to i uracunao u prevaru. Da registrujem drugi domen je vec druga opcija, mogu to i sam ipak hvala za ponudu. Ja bih ipak probao da zatrazim podatke pa makar mu platio jos 300 din. :)))

Tako da molim vas napisite sta treba da mu sve trazim i sta to sve u sebi treba da sadrzi.
[ milos036 @ 13.03.2007. 22:27 ] @
Ovako... Imam iskustva sa Tonijem i PowerCT Hostom, imao sam sajt www.sidcafe.com... Imao je visoku posecenost... I sve je bilo ok... I samo jedno jutro nema sajta, nema baze, nema nista... Trazio sam backup nece da dostave... Imao sam i onaj 042 Internet i napravio sam protoka oko 150 sati a to je prema njihovoj ceni 1500 dinara, nisu isplatili, nudio sam da mi daju hosting nisu hteli...

KADA SAM ZVAO DA MI DOSTAVE BACKUP, JAVIO SE KRETEN TONI I KAZE JA SAM SADA IZASAO IZ OPERACIONE SALE U BOLNICI SAM A TI ME ZOVES...

Izgleda da ima problema sa mozgom...
[ kebic @ 13.03.2007. 23:48 ] @
Druze za preregistraciju domena trazi od tonija samo autorizacioni kod domena i onda ga lako mozes sam preregistrovati gde god hoces.

Pozz.
[ labicko1 @ 14.03.2007. 02:58 ] @
Hvala puno
[ Shoshone @ 14.03.2007. 07:26 ] @
Racun kod HVB Banke na koji se uplacivao novac glasi na ima Kopricanec Predrag.
Ako se dobro secam, sam domen powertchost.net je registrovan na to ime.
[ kebic @ 14.03.2007. 09:44 ] @
Da tu si u pravu ali taj momak nema nikakve veze sa tonejvom prevarom.
Znam momka i sigurean sam da nema nikakve veze sa tim.

Pozz.
[ Shoshone @ 14.03.2007. 12:47 ] @
Nisam ni rekao da on ima veze sa time ;)
[ kebic @ 14.03.2007. 12:57 ] @
Ok, ja samo komentarisem tvoj post i pokusavam da objasnim da je pedja jos jedan u nizu od momaka koji su zeznuti od tonija.
Imas na forumu post gde jedan od administratora govori o tome da je toni sve radio, ja sam samo pokusao da objasnim da je ovaj momak ok lik i da nema nikakve veze sa prevarom koja se desila.

Pozz
[ labicko1 @ 14.03.2007. 15:11 ] @
Trebao bi da bude pazljiviji sa svojim poslovanjem i potpisima jer kad bi neko tuzio (a nece jer je suma mala) njega bi uhvatili a Toni bi uzivao.
[ kebic @ 14.03.2007. 18:18 ] @
Pazi druze nije to bas mala cifra ako su prevarili vise od 1200 korisnika.
[ bukovski @ 14.03.2007. 19:20 ] @
bas tako nije mala cifra, prevario se ako je mislio da su tipa 300 din malo * 1200 korisnika taman za lepu tuzbicu
[ DJ_IGGY @ 14.03.2007. 20:20 ] @
Citat:
kebic: Ok, ja samo komentarisem tvoj post i pokusavam da objasnim da je pedja jos jedan u nizu od momaka koji su zeznuti od tonija.
Imas na forumu post gde jedan od administratora govori o tome da je toni sve radio, ja sam samo pokusao da objasnim da je ovaj momak ok lik i da nema nikakve veze sa prevarom koja se desila.

Pozz

Slazem se sa ovim! Toni ima oko 500 i nesto korisnika, a ne 1200, to znam sigurno! To sto statistika ne radi je sto server nije dobro podesen (ovaj drugi, a i prvi tu i tamo)! Sve bi to lepo radilo da nije Toni morao sve sto se uradi morao on da potvrdi! Inace je mogao lepo da radi da je placao admine i da je davao da oni registruju domene odmah, a ne da se domen posalje na registraciju i da ceka njega da potvrdi! Jer on ima velikih problema, ne izlazi iz bolnice, pa domeni stoje ne registrovani po nekoliko dana! Sto se tice domena, on bi morao da da podatke o domenu, jer je to vlasnistvo korisnika a ne njegovo!
Opet kazem, mogao je lepo da radi samo da je znao! Ja sam nekih 10 dana radio kao admin i napustio, cak sam dao i moj broj da bude u slucaju tehnicke podrske.Znaci bio sam spreman na full rad, ali Toni to nije znao da postuje, ne samo mene nego i ostale koje je zvao da rade za njega!
Sto se tice servera, serveri su ok i uzeti su od firme Hetzner kao i mnogi drugi provajderi u Srbiji, samo treba dobro da se podese i da se odrzavaju, samo nije imao ko jer se nikom nije svidelo kako je radio Toni! Zato vam savetujem da bolje platite malo vise i imate ok hosting i tim koji uvek radi, nego da platite malo i da se stalno nervirate! Kod Tonija ne radi vise niko, ostao je sam!
[ radovanovic_vladan @ 18.03.2007. 23:58 ] @
Na njihovom serveru hostujem sajt www.smartstudio.biz i ovaj domen sam kupio preko njih.
Moja prezentacija je probna i zato sam se odlucio za ovaj hosting.

Imao sam problem prilikom regstracije domena, proslo je oko 20 dana od uplate do aktiviranja,
pa iz tog razloga preporucujem da za registraciju domena koristite renomirane sajtove kao sto su
GoDaddy.com jer registracija traje 15min do par sati. Domen su registrovali na moje ime i sa podacima koje sam im dao.
Nisam imao problema sa uptime-om.

Web statistika ne radi, i ftp protok mi prikazuje vise od 1gb dnevno, sto je glupost jer neman ni 100mb protoka.
Kontrol panel i nije toliko los ali je cPanel MNOGO bolji.
Tehnicku podrsku sam zvao dva puta zbog registracije domena i oba puta su bili ljubazni, ali mi nisu rekli nista konkretno.

Isprobao sam eMail naloge u varijanti prosledjivanja i njihovog web mail-a i obe varijante rade odlicno.

Sve u svemu - odlicno resenje za testiranje i eksperimentisanje, ali ne preporucujem za ozbiljne stvari, barem ne jos.
[ bviktor @ 22.03.2007. 12:30 ] @
Ja sam licno otvorio dva domena na powercthost.net i oba danas rade savrseno. Malo sam se uplasio kada sam video da je sajt www.powercthost.net preuzet i sada je na nemackom, ali ispalo je da moji domeni rade. U medjuvremenu sam im se obratio vezano za transfer treceg domena i pozvao sam izvesni mobilni koji mi je bio obezbedjen i tada mi je receno da im se izvesni gospodin iz Svajcarske koji im zavrsava domene ne javlja vec, u tom treutku, 15 dana te ne mogu da mi zavrse nista sto se tice domena, ali zato hosting i dalje radi. Koliko je sve to tacno ili ne, ne znam, ali sto se tice prica o prevari, evo mojih iskustva.

www.kvadratic.com i www.radionicabor.com su otvoreni i hostuju se kod njih. Sajtovi sa nase strane su jos uvek u "under construction", ali to sve radi. Za sada jos uvek rade bez problema. U jednom trenutku su nesto zeznuli i prebacili kvadratic.com sa jednog na drugi server pri cemu su u znak izvinjenja povecali paket na sledeci po velicini. Sto se tice cekanja za domen, moje iskustvo je da od onog trenutka kada sam uplatio novac, domeni su proradili u roku od 24 sata.

Ja sam siguran da tu nije bilo nikakve namerne prevare, vec prosto neozbiljnosti u poslovanju. Licno mi je zao sto je tako. Ja sam cak, povucen pozitivnim iskustvom sa njima, ih preporucio mnogima.

[ Tyler Durden @ 22.03.2007. 12:54 ] @
I šta reći onda poslije ovog posta iznad? :(
Mislim da bi ova tema mogla i da se zaključava polako...
[ NS85m @ 06.04.2007. 21:43 ] @
Jel zna neko na koji e-mail treba poslati poruku, a da je procita neko iz powercthost-a?
[ kebic @ 06.04.2007. 22:27 ] @
Probaj da kontaktiras DJ_IGGY koji je admin a kako cujem on preuzima servere pa ti on moze ogovoriti na pitanja.

[ dados.p @ 16.04.2007. 15:44 ] @
Evo ljudi ja sam danas uspeo da iscupam autorizacione kodove bez icije pomoci za tri domena, bitno je samo da ste vi navedeni kao vlasnik, i procedura je malo teza ali na kraju se uspe... Trebalo bi mi malo poduze da ispisem ovde pa ako neko zeli neka mi se javi na pp ili na mail

[Ovu poruku je menjao dados.p dana 17.04.2007. u 15:55 GMT+1]
[ milos036 @ 14.10.2007. 18:07 ] @
Tek posle godinu dana sam uspeo da izvucem authcode svog domena, konacno je na mom imenu.

Koji su to idioti bili, mislim taj Toni.
[ labicko1 @ 14.10.2007. 20:11 ] @
Ja sam od toga odustao odavno, registrovao sam drugi domen.
Mogu ti reci da ni ovi nisu nista bolji, jer sam i njima pisao oko 5 puta a oni me jednostavno ignorirali, pre nekix mesec dana su mi napisali da im platim ako hocu da produzom kod njih hosting, sad ce skoro da me iskljuce.
Ali iskreno receno nisam pare bacio bezveze, jer sam iskoristio ovo ko test server, a i para je bila nikakva.
[ view @ 14.10.2007. 21:32 ] @
I ja sam odustao i registrovao sam drugi domen koji sam pre hteo da zavrsim kod powerct ali nisu mogli iz nekih razloga...necu bre da im platim produzetak,da su malo razumniji sa cenom MOZDA a i control panel im je odvratan,a tek tehnicka podrska....ma duga prica.