[ harry.h @ 27.09.2006. 19:52 ] @
[ harry.h @ 27.09.2006. 19:52 ] @
[ totovic @ 27.09.2006. 20:53 ] @
Verovatno ili procesor ili memorija.
[ Milan Gligorijevic @ 27.09.2006. 21:52 ] @
Kada prijavljuje tu poruku?
Koji windows je instaliran? (SP) [ vialli @ 05.10.2006. 16:31 ] @
ja imam slican problem...tj. kad upalim kompjuter pojavi mi se greska za "services i %^&%$# app" i kaze da ima neka greska u c/windows/system32/services.exe ....i tako stalno...nekad se komp zajebe pa mi se to ne pojavi kao sad npr. dok pisem ovo
ne mogu tacno da vam napisem jer imam samo minut uradim print screen i da napravim sliku u cemu je problem? unapred hvala PS kako da vidim koji mi je XP (mislim na sp1, sp2) [ Sarlack @ 08.10.2006. 19:22 ] @
Citat: vialli: ja imam slican problem...tj. kad upalim kompjuter pojavi mi se greska za "services i %^&%$# app" i kaze da ima neka greska u c/windows/system32/services.exe ....i tako stalno...nekad se komp zajebe pa mi se to ne pojavi kao sad npr. dok pisem ovo ne mogu tacno da vam napisem jer imam samo minut uradim print screen i da napravim sliku u cemu je problem? unapred hvala PS kako da vidim koji mi je XP (mislim na sp1, sp2) Da bi video koji SP koristis idi desno dugme na My Computer, Properties i tu ti pise sve.... ako ti je SP1 onda ti je sigurno virus , bug ili kako ga vec zovu.... A probaj da pogasis sve apllikacije iz start-run-msconfig-startup..... [ Duke Nukem @ 08.10.2006. 22:15 ] @
Citat: totovic: Verovatno ili procesor ili memorija. mislim da je ovo u pitanju (pregrevanje procesora ) i ja imam isti problem pri radu sa zahtevnim programima sve je radilo dobro do pre par meseci kada je bios pri bootu pocinjao da me upozorava da je detektovan nov tip procesora. I tako smo postepeno oborili frekv. procesora sa 2.2 na 1 GHz . A onda sam rasturio komp. usisao prasinu sa kulera i ventilatora procesora i trafoa, i iste podmazao. Nakon paljenja bios je prijavio procesor od 2.2 GHz i to je radilo ceo dan. Danas mi se opet gasio sam od sebe te sam mu oborio frekvenciju na 1.8 Ghz ( u pitanju je Athlon 2.5 GHz ) i za sada se ne gasi sto ne znaci i da nece. Pitanje: zna li neko sta je i cemu sluzi True Vector Service i progam vsman.exe ??? [ tox master @ 29.10.2006. 21:53 ] @
Citat: Pitanje: zna li neko sta je i cemu sluzi True Vector Service i progam vsman.exe ??? pozdrav Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|