[ miko.s @ 01.10.2006. 12:13 ] @
evo me opet. budući da imam i analognu i digitalnu tv karticu, opet mi treba pomoć... imam pinnacle 300i dvb-t karticu, i uz nju sam dobio smeće od programa. nakon šta određeno vrijeme gledam neki kanal (digitalni naravno) slika najprije počne štucat i svake 2 sekunde se ponavljaju 3-4 frejma od prije. nakon toga dolazi napredni stadij gdje se slika i zvuk desikroniziraju, i nakon toga slika i zvuk se kompletno zaglave. za cijeli proces treba oko 10 do 50 minuta, ovisno o tome da li signala ima dovoljno da slika ne prekida. recimo na kanalima koji imaju manje signala, pa se češće pojavljuju kockice slika zablokira nakon već 10 minuta, a na kanalima na kojima uvijek ima više nego dovoljno signala slika zablokira nakon 50-60 minuta. nakon restarta aplikacije (pinnacle tv center) slike opet ima i sve radi kako treba, ali se proces štucanja i zablokiranja ponovi... probao sam koristit progdvb za gledanje dvb-t kanala, ali zablokira se i sruši, neovisno o verziji koju koristim. pa ako netko zna nešto više, bio bih zahvalan. hvala |