[ sokili @ 01.10.2006. 17:32 ] @
Od skoro imam jedan problem.Skoro mi se desilo da prilikom instalacije jednog programa kompjuter se restartuje,i onda kad treba da se podigne OS jednostavno on se ponovo restartuje i tako ukrug.Nisam mogla da dignem OS.Sve sam uradila vadila procesor i sve komponetne misleci da nesto harverski nije uradu.
Nakraju je jedino pomoglo da formatiram hard disk i stavim novi windows.Mislila sam da je mojim mukama dosa kraj do sinoc.
Ubdate sam windows i kad sam htela da restartujem racunar opet isto.Sistem nece da se pokrene dodje samo do pocetne maske i restar.Pokusala sam da oporavim sistem ali nista ,nakraju sam morala opet da formatiram hard i evo sad je ok.
Zanima me u cemu je problem??Dali nesto hardverski nije uredu ili nesto drugo.
Mozda virus???
[ Zoran Rodic @ 01.10.2006. 18:31 ] @
Da nisi slucajno primala neko upozorenje od Microsofta da imas nelegalnu kopiju i da si zrtva piraterije pre toga?
[ sokili @ 01.10.2006. 19:35 ] @
ufffffffffff
Neznam nesecam se.A imam nelegalan windows.
U Svedskoj sam ,imam nelegalan windows.Ali nije mi se dosad to dogadjalo.Ako je ko ima slican problem nek se javi.
[ suadhm @ 02.10.2006. 08:14 ] @

To ti je najverovatnije zbog toga što ti je Windows nelegalan.
Moraš opet izvzšiti formatiranje.
Ali prije nego se konektuješ na net sa novom instalacijom uradi sledeće:

Control Panel -> Automatic Updates

Čekiraj Turn off Automatic Updates, zatim Apply.

Microsoft je počeo od sredine septembra u Update da šalje programčić koji provjerava jeli ti OS legalan, ako nije blokira ti komp.

Pozdrav.

[ Pali zari @ 03.10.2006. 11:14 ] @
i kako ga je izbacio tako je nadjen nacin da se zaobidje:)
[ suadhm @ 03.10.2006. 13:20 ] @

Pa hajde reci kako?