[ Radanko @ 02.10.2006. 17:50 ] @
| Imam sd karticu od 1 gb I juce mi je blokirala. Kada hocu da slikam pojavljuje se “ naming error”, a kada zelim da pogledam slike koje su snimljene pojavljuje se “ no image”.
Na kartici se nalazi oko 700 slika I to veoma bitnih ,sa letovanja I dr.
Problem je sto te slike ne mogu da prebacim na hard disk.
Ustanovio sam sledece:
1. nije do aparata jer sa drugim karticama radi
2. ubacivao sam karticu I u citac kartica I nista
3. slike su jos na kartici, provereno, znaci nije bilo formatiranja nikakvog
Zanima me da li postojineki program sa kojim mogu ovo da odradim. Programi tipa recovery ne pomazu jer nije radjen format, slike su jos na kartici.
Pozdrav!!!
|
[ Goran Mijailovic @ 02.10.2006. 18:54 ] @
PC Inspector smart recovery - freeware
www.convar.de
ako dobijes sledecu gresku, (Runtime error 372: Could not load gif89.dll) evo odgovora sa support foruma:
Citat: Question: I get the following error when I try to start PC INSPECTOR™ smart recovery: Runtime error 372: Could not load gif89.dll
Answer: Uninstall PC INSPECTOR™ smart recovery. Unregister the DLL with the command: regsvr32 /u gif89.dll
after you have done this delete the gif89.dll an restart your PC. Now install PC INSPECTOR™ smart recovery again.
Meni ovaj nacin nije bas pomogao, ali ovo jeste: REGSVR32 GIF89.DLL (posle reinstalacije programa samo ukucaj u start -> run i lupi enter)
[ Radanko @ 02.10.2006. 19:22 ] @
Moze li ovo malo jasnije ako nije problem
Sta treba da odradim i neki direktan link sta da skidam
[ Radanko @ 02.10.2006. 19:32 ] @
Buni me jedna stvar, naime ne javlja se nikakva greska sa ovim programom, odradi do 100%,ali na lokaciji gde sam mu zadao da snima slike na hard slika nema,folder prazan
[ Goran Mijailovic @ 02.10.2006. 19:39 ] @
Moze.
downloadujes odavde: http://www.pcinspector.de/download.asp?language=1#file_recovery
ili direktan link: http://download.pcinspector.de/pci_us_smartrecovery.exe
kada prvi put startujes program on tada izbaci gresku: Runtime error 372: Could not load gif89.dll
izgleda da sama instalaciona procedura ne registruje dobro sledeci fajl: gif89.dll
ja ti predlazem da pre pokretanja programa otkucas ovo u start - run polju: REGSVR32 GIF89.DLL
kako bi se registracija tog fajla obavila kako treba, mozda ni jedan restart ne bi bio na odmet itd.
posle ovoga program radi kako treba, ova greska je potvrdjena na sistemima sa win xpsp1 kao i win xpsp2
program ima opcije za povratak slika sa kartice kao i da proveri (check) medijum tj. karticu...
Pozdrav!
[ Goran Mijailovic @ 02.10.2006. 19:44 ] @
Ne znam, dok sam ti ja kucao odgovor ti si vec probao. Jesi li imao problema sa greskom o kojoj sam govorio.
Hmm meni je vratio i neke slike davno snimljene. Mozda je crkla kartica probaj opciju check media, takodje imas i opciju u File - settings - intesive mode.
jel ti prilikom rada izbacuje progres tj. koliko je fajlova nadjeno, jesi dobro izabrao format fajlova meni su bile .jpg slike i koristio sam citac kartica.
[ Goran Mijailovic @ 02.10.2006. 19:46 ] @
I da obavezno probaj Bad Copy Pro mada on je univerzalan progi nije namenski za kartice kao ovaj PC inspector.
[ Radanko @ 02.10.2006. 20:25 ] @
Evo sad ponovo skidam taj program.
koliko se secam nije mi prikazivao nikakvu gresku prilikom starta, sada cu proveriti sa ovog linka kakva je situacija mada program je program i to ista verzija, ali videcemo.
Sta tacno podesavas u setings?
[ Radanko @ 02.10.2006. 22:15 ] @
Ovaj program kod mene nesto nece,sto ne znam
Probao sam i drugu karticu koju sam namerno formatirao i ovaj program nece, dok ostali ove namene rade.
Ovi programi izgleda da vracaju slike samo sa formatiranih kartica, ja ovu ne smem da formatiram :)
Ima li neki program za kartice sa greskom,blokirane .....
[ Goran Mijailovic @ 03.10.2006. 01:07 ] @
Probaj sa citacem kartica, nije tacno da programi vracaju samo sa formatiranih evo npr. ovaj bad copy pro.
[ Radanko @ 03.10.2006. 17:42 ] @
Probao sam BadCopy pro i radi sa ispravnom karticom(neblokiranom) i cita i izbrisane i postojece slike.
Ali sa ovom karticom koja me muci nista ne radi, ne nalazi ni jednu sliku,nema pristup kartici.
Ima li jos neko neki savet,da se nadam
[ Goran Mijailovic @ 03.10.2006. 22:38 ] @
Citat: program ima opcije za povratak slika sa kartice kao i da proveri (check) medijum tj. karticu...
Probao???
[ Radanko @ 03.10.2006. 23:01 ] @
Radio sam i to, proslo je, nije blokiralo test
[ Radanko @ 06.10.2006. 11:57 ] @
Nije valjda da se ovo ne moze resiti?
[ Goran Mijailovic @ 06.10.2006. 14:10 ] @
Ma jedino da mi posaljes karticu mada mislim da je crkla.
[ Radanko @ 06.10.2006. 15:35 ] @
A da je formatiram i preko nekog programa recovery da pokusam da nesto izvucem?
Na aparatu imam pristup formatiranju, a da li bi se formatirala pitanje je!
[ Goran Mijailovic @ 06.10.2006. 16:17 ] @
Ne znam probaj ali ako nisu nasli sada sto bi pa posle?
[ Radanko @ 06.10.2006. 16:27 ] @
Pa zato sto nijedan program ne moze da pristupi kartici!
PC Inspector smart recovery
Sta je sa ovom greskom?
Evo slike!!!
[ Goran Mijailovic @ 06.10.2006. 16:46 ] @
Pa oni su napravljeni da ..."pristupaju"
Ne znam sta je sa tom greskom, mozda ne valja kartica 
[ Ija @ 07.10.2006. 20:42 ] @
Imam lepog iskustva sa ovim programom http://www.artplus.com.hr/dl/nasmijesise.exe. Probaj nije veliki za skidanje oko 800kb.
[ Goran Mijailovic @ 09.10.2006. 21:44 ] @
Ovako, malo sam testirao taj program i mogu reci da daje slicne rezultate kao i PC Inspector smart recovery, takodje sam isprobao i EasyRecovery Professional zatim Bad Copy Pro i svi su manje vise slicnog uspeha u vracanju obrisanih/ostecenih slika sa MMC kartice koju sam koristio za potrebe "testa".
[ Goran Mijailovic @ 15.10.2006. 16:33 ] @
Sta je bilo na kraju??
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|