[ ekser @ 03.10.2006. 06:51 ] @
Imam problem sa Firefox kada želim da spremim sliku u neki folder. Spremim sliku i odem u taj folder ali nje nema. Možda pomogne ovo - sinoć mi se ugasio PC i od tada mi se to dešava. |
[ ekser @ 03.10.2006. 06:51 ] @
[ mrkidivx @ 03.10.2006. 08:23 ] @
Možda se zbog nekorektnog gašenja računara poremetilo mesto gde firefox snima svoj download.
Idi na tools-options-downloads pa eventualno ispravi folder u kome snima. [ ekser @ 03.10.2006. 09:50 ] @
Podesio sam na ,,Ask me where to save every file'' i spremim u folder koji želim ali nema slike.
[ mrkidivx @ 03.10.2006. 10:08 ] @
U krajnjem slučaju reinstaliraj firefox.
[ ekser @ 03.10.2006. 18:54 ] @
Nije bilo druge nego reinstalirati firefox. Nešto sam pokušavao ali nisam uspio pa sam onda reinstalirao.
Treba mi jedna extensija koju sam prije imao a nemogu da se sjetim kako se zove, a ima veze sa spuštanjem stranice gore-dole mišom. Sada mi zapinje........ Još kad bi mi neko mogao da pomogne u vezi ove poruke koja mi iskaže kod nekih stranica. ![]() [ SqlByte @ 08.10.2006. 23:19 ] @
ako ti se ovo pojavljuje posle reinstalacije Firefox-a onda naravno da je Shockwave Flash problem... nadji njega u add or remove programs i obrishi ga. Probaj Firefox i posle ako hocesh instaliraj ponovo Shockwave flash.
[ ekser @ 09.10.2006. 07:53 ] @
Nisam ja ni instalirao Shockwave flash samo mi se pojavljuje ta poruka.
[ Miladinovic @ 19.10.2007. 21:47 ] @
evo ako neko ima sličan problem ne mora da reinstalira, firefox treba da uradi sledeće:
1. Isključiti FireFox 2. Naći fajl downloads.rdf koja se nalazi: C:\Documents and Settings\VAŠE_KORISNIČKO_IME\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\SOME_RANDO... ps. da bi videti folder "Aplication Data" morate otići u podešavanja i namestiti da win prikazuje skrivene dadoteke ili koristi WinCommander ili sl program... 3. Preimenujte downloads.rdf u xdownloads.rdf 4. Pokrenite Firefox Ovo se ne odnosi samo na spremanje slika već i na sve ostalje fajlove!!! Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|