[ mgpeace @ 03.10.2006. 15:34 ] @
Upravo mi je instaliran Adsl, kako ne postoji mogucnost da se adsl sam iskljuci nakon sto potrosim protok (3G) interesuje me postoji li neki program koji bi pratio protok i javio mi, ili iskljucio vezu, kada budem blizu prekoracenja.

Ovo mi je veoma vazno jer nezelim placati prekoracenje.

Unaprijed zahvalan, Goran
[ Mister Big Time @ 04.10.2006. 01:48 ] @
Imas programa koji ti mere tako nesto, medjutim najsigurnije je da proveru vrsis preko web panela tvog provadera, tamo bi trebalo da budu svi podaci, i to je najvalidnije. Mada problem moze biti sinhronizacija, ne radi se u realnom vremenu prikaz..
[ mgpeace @ 04.10.2006. 10:10 ] @
Citat:
Mister Big Time: Imas programa koji ti mere tako nesto, medjutim najsigurnije je da proveru vrsis preko web panela tvog provadera, tamo bi trebalo da budu svi podaci, i to je najvalidnije. Mada problem moze biti sinhronizacija, ne radi se u realnom vremenu prikaz..

Grafika prikaza na panelu se obnavlja svakih 10-tak minuta, što nije loše.

Ono što me brine i zbog cega bi volio imati neki program koji bi nakon određenog protoka gasio vezu jest što bi mi se moglo destiti da mi npr. winamp radio ostane ukljucen i tako izvuce protok? :(
[ gojnik @ 04.10.2006. 10:44 ] @
DU meter je dobar program, može da se podesi da te obavesti kada si prekoračio kvotu protoka.
[ mgpeace @ 04.10.2006. 15:14 ] @
Citat:
gojnik: DU meter je dobar program, može da se podesi da te obavesti kada si prekoračio kvotu protoka.

Hvala, biće od pomoći.

Pozdrav, Goran
[ Milanz @ 09.10.2006. 01:12 ] @
A da li je ogranicen protok i kod Telekoma?POsto mi nigde u ugovoru ne stoji nista slicno a i pise mi :bez merenja protoka,tzv:flat?
[ mrkidivx @ 09.10.2006. 06:33 ] @
Nije ograničen.