[ vidakovic81 @ 04.10.2006. 15:51 ] @
| Molim vas ako neko može da mi argumentovano kaže koji sistem da uzmem za ove pare.....
Da li neko ima Jazz zvučnike J9940, pošto mi oni izgledaju lepo, ali ne znam koliko je dobro rešenje, tj koliko ona plastika ubija zvuk, hvala ! |
[ ramzes God @ 06.10.2006. 19:05 ] @
sto ne probas sa altec lansing markom...kod uvoznika imas mogucnost i da ih probas a za 200 E extra sistem da kupis...
[ pctel @ 06.10.2006. 21:34 ] @
Bas pre par dana sam jednoj firmi nabavljao te Jazz 9940... Zamisli zvucnike koji nisu mogli kod mene u kola da stanu, vec morao kombi da dodje da ih dotera, a onda smo ja i kolega dvaput silazili da ih unesemo - prvi put smo (zajedno) nosili subwoofer uz stepenice, a onda se vratili po satelite. Mrzelo me da ih otpakivam, ali nesto toliko tesko mora da ubija...
[ vidakovic81 @ 07.10.2006. 17:46 ] @
Imao sam priliku da čujem i vidim Jazz 9940 i ja sam poprilično zadovoaljan viđenim ! Ali eto, pomislio sam da možda postoji još nešto bolje, zanimljivije....ipak je Jazz marka za koju sam čuo samo zbog tih zvučnika....
A daljinski od tog sistema je baš bzvz....
E sada, postoji i wireless verzija tih zvučnika koja je oko 60- ak € skuplja....Koliko je to pametan izbor, da li se gubi kvalitet zvuka.... Super mi zvuči bežična priča i ništa mozak oko kablova, ali ipak sam skeptičan..... zna li neko više nešto o tome ?
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.