Citat:
2. izmjenim precicu (na desktopu)
"C:\Program Files\Dassault Systemes\B14\intel_a\code\bin\CATSTART.exe" -run "CNEXT.exe" -env CATIA_P3.V5R14.B14 -direnv "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\DassaultSystemes\CATEnv" -admin
3. Otvorim Start -> Programs -> CATIA -> Tools click on Environment Editor i u CatReferenceSettingPath and CatCollectionStandard entries upisem
C:Program Files\Dassault Systemes\B10\intel_a\docs\admin, tj ove (CatReferenceSettingPath and CatCollectionStandard) su bile prazne pa sam samo dodao value...
Pa odlicno si odradio posao samo ti se promakla greska. Boldaovao sam ti gore gresku. Umesto
B10 treba da ti stoji
B14 ili verzija koju koristis. Takodje si zaboravio i kosu crtu
C:Program...Recimo kod mene stoi sledece:
Citat:
"D:\Program Files\Dassault Systemes\B16\intel_a\code\bin\CATSTART.exe" -run "CNEXT.exe -admin" -env CATIA.V5R16.B16 -direnv "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\DassaultSystemes\CATEnv" -nowindow
i za CatReferenceSettingPath and CatCollectionStandardb stoji sledece
D:\Program Files\Dassault Systemes\B16\intel_a\docs\admin
Moj ti je savet da prvo kreiras admin direktorijum pa da udes u njega i onda da iz komandne linije eksplorera prekopiras putanju. Ova podesavanja samo sluze da bi CATIA mogla da smesta nova podesavanja standarda u taj novi folder. Tj. da bi ti mogau usvakom trenutku da vratis difolt standark koji se nalazi ko zna gde.
Sad sto mi administrator menja i brise poruke o pome necemo ni da pricamo.
Pozdrav.
PS Ako bude problema javi se na
[email protected]