[ spro @ 05.10.2006. 19:28 ] @
pozdrav svima koji citaju ovaj forum. imam problem u SAP sitemu stampaci ne rade kao treba , cudni fontovi i ostalo se javlja. Zanima me dal neko zna transakciju za setovanje stampaca i ostala podesanja izlaznih uredjaja. ...... ali mukama nije kraj, drugi problem je sa ABAPOM, ako neko radi slucajno programiranje neka se javi na meil a problem je sledeci> imam select statement koji ne daje rezultate nego ********* pojavljuju se umesto sifre kupca a, ostale vrednosti u izvestaju su korektne, cene , dugovna i potrazna strana , saldo...itd.. * Zatvorene stavke select * from bsad appending table lt_bsad where kunnr = s_kunnr ************************ ovde mi ne cita dobro!!! And bldat in s_datum And bukrs = p_bukrs. sort lt_kna1 by kunnr. sort lt_bsid by kunnr bldat. sort lt_bsad by kunnr bldat. loop at lt_kna1 into ls_kna1. move-corresponding ls_kna1 to ls_kupkartstav. loop at lt_bsid into ls_bsid where kunnr = ls_kna1-kunnr. move: ls_bsid-dmbtr to i_dmbtr, ls_bsid-shkzg to i_shkzg, ls_bsid-xnegp to i_xnegp, ls_bsid-bschl to i_bschl. i jos nesto ako neko slucajno zna FM za konverziju valetu kao glasi... ima tu jos problema al da vas ne davim , puno pozdrava i hvala!!! kontakt meil [email protected] |