[ gdjuric @ 06.10.2006. 09:58 ] @
| Znam da je bilo pitanja na ovu temu ...
Ali koju knjigu iz trenutne ponude o Red Hat-u i Linuxu uopste , da izaberem? Pocetnik sam u svetu Linuxa i imam dozvolu u firmi u kojoj pocinjem da radim da uzmem nesto od literature na srpskom ...
Video sam da CET ima knjigu "Red Hat Linux Enterprise & Fedora Edition kompletan prirucnik" sta mislite o ovoj knjizi ? U firmi se koristi "Red Hat 3.0 Enterprise". I Mikro knjiga ima nekoliko knjiga u ponudi ...
Moram brzo, da odlucim (dok su jos voljni da plate), pomagajte ...
hvala
[Ovu poruku je menjao gdjuric dana 06.10.2006. u 11:13 GMT+1] |
[ Zoran Rodic @ 06.10.2006. 11:58 ] @
http://www.conwex.info/draganp/books_OS_Unix_Linux.html .
Ovde je jedna sjajna knjiga u izdanju ETF-a.
Skini je i istampaj, valjace ti sigurno
To je Unix/Linux uopste
A inace valjda je logicno da kupis knjigu o sistemu koji se koristi u tvojoj firmi.
A imas i top temu, Literatura, malo je iznad gore pa probistri
[ king.cobra @ 06.10.2006. 12:21 ] @
Ja sam citao davno knjigu Armand Danesh-a "Red Hat Linux 6.2", i meni je i dan danas to korisno shtivo (jos je koristim)... imas ga u izdanju Mikro knjige, mislim....
Jedino sto mozes da preskocis delove o KDE-u i GNOME-u, "malo" su zastareli .... ipak je to RH 6.2, valjda iz 1998...
[ Zoran Rodic @ 06.10.2006. 13:19 ] @
Citat:
king.cobra: Ja sam citao davno knjigu Armand Danesh-a "Red Hat Linux 6.2", i meni je i dan danas to korisno shtivo (jos je koristim)... imas ga u izdanju Mikro knjige, mislim....
Jedino sto mozes da preskocis delove o KDE-u i GNOME-u, "malo" su zastareli .... ipak je to RH 6.2, valjda iz 1998...
Sjajna knjiga, mnooooogo matora, ali jos uvek sjajna i korisna samo sve to ima u knjizi Unix/Linux sistemi.
[ Jbyn4e @ 07.10.2006. 10:10 ] @
Ili uzmes knjigu koja postoji BAS za tvoj sistem:
Red Hat Enterprise Linux 3 - bez tajni
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.