[ nezki @ 06.10.2006. 17:40 ] @
| imam problem sa prenosom promenljivih sa jedne stranice na drugu.
Uopste se ne prenose promenljive ni sa jedne stranice bilo putem forme ili hiperlinka ili putem url ni na jedan nacin,i bez obzira da li je GET ili POST metoda.U adresi prikazuje te promenljive i dodeljuje im odgovarajuce vrednosti ali na stranicama ih uopste nema.
bazu sam postavio na phpMyAdmin i zanimljivo je sto na jednom serveru radi aplikacija(ima prenosa promenljivih ) asada na ovom ne.Verovatno je mozda problem do servera
Da li je neko imao slicnih problema ili moz eda mi pomogne?
|
[ Nemanja Avramović @ 06.10.2006. 17:55 ] @
Verovatno register_globals...
[ nezki @ 06.10.2006. 18:48 ] @
Mislis treba da se podesi na web serveru to?Problem je u tome sto server na kom ja postavljam bazu i sajt nisam ja instalirao,ali ako si siguran da je to mogu da kontaktiram i da kazem to administratoru,je rne bih da se ipalim znas,da cimam ljude a ustvari ja sam pogresio.
poz
[ nezki @ 06.10.2006. 19:43 ] @
U pravu si problem je u register_globals.Da li zna neko kako da podesim register_globals=on u phpMyAdmin ili vec gde to treba da se podesi.Znam da je kod mene u php.ini u localu ali kako to da podesim na serveru na kome se nalazi sajt.
[ Nemanja Avramović @ 06.10.2006. 20:53 ] @
Nije ti to baš pametno. Bolje se baci na $promenljiva = $_GET['promenljiva']; i $promenljiva = $_POST['promenljiva'];
[ nezki @ 06.10.2006. 21:28 ] @
ok.to vec i radim.Dali sam ja dobro shvatio da ako promenjive prenosim putem hiperlinka na drugoj stranici tj na stranici u hiperlinku ih koristim sa $_GETili na neki drugi nacin?ako moze neko sto pre da mi odgovori posto treba da pocnem sa prepravljanjem.
[ nezki @ 07.10.2006. 10:51 ] @
resio sam problem hvala svima.
Poz
[ nezki @ 07.10.2006. 19:06 ] @
Koji su najcesci problemi koji nastaju kada je register_globals=on?
[ Nemanja Avramović @ 07.10.2006. 19:58 ] @
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.