[ tasa5 @ 07.10.2006. 00:47 ] @
Situacija je malo zakomplikovana. Dakle, imam dva hard-a jedan je NTFS na kom je instaliran XP a drugi je fat32 na kom je win98se. Ovu 98-icu sam instalirao posebno, tj. odvojeno od xp-a. Sad ja hocu da imam dual boot da mi se pojavi izbor izmedju dva OS-a. Prvi hard mi je na master-u a drugi na slave-u. Kad ih prikacim zajedno boot-uje mi se samo XP i 98 kao da ne postoji. Cackao sam nesto boot.ini ali nista nije pomoglo. boot.ini (pre cackanja) izgleda: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /NoExecute=OptIn Posle cackanja: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /NoExecute=OptIn C:\="Microsoft Windows 98" posle menjanja boot.ini mi prijavljuje neku gresku i/o errore i bootsect.dos Znaci, meni treba da imam dva os-a na razlicitim diskovima sa razlicitim file system-ima, bio bih vam zahvalan kada biste mi prelozili neko resenje koje ne zahteva da formatiram prvi disk. Hvala unapred |