[ mikorkns @ 07.10.2006. 21:48 ] @
Pozdrav svima! Imam problem na koji sam potrosio vec poprilicno dobar deo vremena, a nikako da ga resim. Naime, trebalo bi mi da na osnovu nekog uslova, obojim jedan (ili vise) reda u tabeli (JTable). Ovo je parce koda koje oboji jednu kolonu, a meni treba da obojim jednu vrstu. Ako neko ima resenje ili koristan link, bio bih jako zahvalan. import java.awt.Color; import java.awt.Component; import javax.swing.JTable; import javax.swing.table.DefaultTableCellRenderer; public class ColouredCellRenderer extends DefaultTableCellRenderer { private static final long serialVersionUID = 1; private Color color; public ColouredCellRenderer(Color color) { this.color = color; } public Component getTableCellRendererComponent (JTable table, Object value, boolean isSelected, boolean hasFocus, int row, int column) { Component cell = super.getTableCellRendererComponent (table, value, isSelected, hasFocus, row, column); if (value.toString().compareTo("") == 0) { cell.setBackground(color); } else { cell.setBackground(Color.WHITE); } return cell; } } } |