[ n_e_0 @ 09.10.2006. 07:45 ] @
| Pozdrav svima na forumu.
Bez obzira na sve procitano,. eto, ja ipak kupio Samsung SlimFit..
Covjek mi pokazao sliku na 16:9 tv-u prve generacije, pa to je katastrofa..
Ovaj je ok sto se tice geometrije, minimalno odstupanje.
ALI...
Ima jedan problem. Slika je pomaknuta u lijevo mozda i centimetar, tako da npr. logo HRT ne vidim cijeli, vec pocinje od one prve okomite linije slova H.. tako je i s ostalim programima. U vecini slucajeva to ne smeta, ali malo nervira. Ponekad se dogodi i da fali koje slovo s lijeve strane ako bas pocinje tekst od samog ruba.
E sad, znam kako uci u service meni, ali ne bih htio nesto unistiti. Zanima me da li postoji nacin za pomicanje slike lijevo-desno, kao na monitoru za PC?
I kako to izvesti, a da se nista ne skrsi?
Znam da bih trebao odnijeti TV u servis, ali ljudi, to je skoro 50 kg, jedva stane u auto, a i uvijek postiji sansa da se nesto jos vise skrsi u voznji.
Hvala! |
[ n_e_0 @ 10.10.2006. 11:09 ] @
Zar nitko ne može odgovoriti?
[ Chellawy @ 10.10.2006. 20:36 ] @
verovatno da moze , ali mi se nekako cini da niko nece....
ali naci ce se vec neko ko ce ti i doma doci i sve to srediti za cirka par novaca.
jer tebi tv radi , pa kako tako a ovih dana je guzva pa se uglavnom popravljaju oni koji ne rade, sa prvenstvom prolaza.....
[ n_e_0 @ 20.10.2006. 06:16 ] @
Ljudi, ovo sve više iritira.
Da li postoji rješenje ili ga moram vući u servis?
Hvala
[ SaleSk @ 20.10.2006. 19:33 ] @
Najpametnie ti je da ga nosis u servis, a posto si rekao da vec znas kako se ulazi u SM onda probaj....pokusaj mozda i uspes...a mozda i zeznes stvar....nikad se nezna dok ne probash...zar ne?!
:)
[ fotosiki @ 22.10.2006. 16:11 ] @
imas u podesavanjima da iskosis sliku tako da dobijes kako treba
[ n_e_0 @ 23.10.2006. 13:07 ] @
Citat:
fotosiki: imas u podesavanjima da iskosis sliku tako da dobijes kako treba
hvala, malo je pomoglo (max rotacija, +7) ali nije to to jos.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.