[ GRocky @ 10.10.2006. 12:36 ] @
| Naime kada ubacim na Stage dva ComboBox-a i dam im imena instanci, mogu da im se obratim preko AS 2.0 i vidim ih na Stage-u kada se istrejsuju, ali samo mi za jedan registruje komande, tj. odradim za oba identican kod, na pr. addItem() i za jedan mi radi, a za drugi mi ne radi. A registruje promenu u kodu, tj. trejsujem vrednost pre i posle promene i ona se vidi, a na Stage-u nema nikakvih promena za taj jedan ComboBox.
Prvi sam ubacio preko Componenta u Librarie, a drugi sam izvukao iz Librarie direktno i stavio na stejdz. |
[ milantrax2005 @ 10.10.2006. 14:08 ] @
Probaj da oba ubacis preko Component panela pa da im das instance...
[ GRocky @ 11.10.2006. 17:53 ] @
hvala Milane na pokusaju ali probao sam vec. Ne pravi nikakvu razliku kao kada ubacim iz Librarie-a, tj. ne napravi novi objekat u Librarie kada ubacim drugi ComboBox direkt iz Components, za oba pise da su instanca istog elementa.
Probao sam stvarno svasta, a najzanimljivije je kada importujem klasu ComboBox da bi dinamicki kreirao objekat tipa ComboBox i attachovao na Stage, pri kompajliranju mi javlja gresku u klasi ComboBox !!! Na sta sam se zaista frapirao.
Google-a sam i google-a ali nisam video da je iko imao slican problem, a zanimljivo je da sam problem pokusao da resim ubacujuci i List Component-u ali i z anju je bila ista prica. Promeni se vrednost u kodu, ali na Stage-u nema promena.
Mislim nastavicu da se trudim, pa sta mi Bog da, a ako neko zna slucajno...PLZ
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.