[ VerbatimBOT @ 11.10.2006. 09:23 ] @
Napravio sam korisničku kontrolu koja predstavlja navigacioni meni i koja stoji na svakoj strani. Problem je sledeći: Ta kontrola ispod menija ima panel za logovanje, ako nije ulogovan panel je vidljiv, u suprotnom nije. U tom panelu event za dugme je sledeći Code: Dim result As Integer = obj.validateUser(txtUsername.Text, txtPassword.Text) If (result = 1) Then ' valid Session("username") = txtUsername.Text Session("accountID") = obj.getAccountID(txtUsername.Text) If (Request("returnUrl") <> Nothing) Then Response.Redirect(Request("returnUrl")) Else Response.Redirect(Request.Url.AbsoluteUri) End If Else If (result = 0) Then ' not valid lblInfo.Text = "Log In podaci nisu ispravni." Return Else ' itd. E sad, kad se ulogujem prvi put, username i accountID se bez problema smeste u Sesiju i učita mi se strana. Međutim, ako klikom na link sa menija ponovo pokušam da pristupim toj istoj strani, prijavi mi da nisam ulogovan.. Nakon što se ponovo ulogujem, sve radi bez problema. Jel ima neko neku ideju šta bi ovo moglo da bude? |