[ TheManiacs @ 11.10.2006. 18:01 ] @
Ovako imam web stranicu i htjeo bih da stavim da stranica bude samo za registrovane korisnike sta kako? Da li ima neki program ili nešto kako to ide ali može li neko da to detaljnije objasni. |
[ TheManiacs @ 11.10.2006. 18:01 ] @
[ danield @ 11.10.2006. 18:16 ] @
Imas preko php-a da napravis forum i akcijski fajl.Mozes da koristis MySql
Bazu,a mozes i preko fopen i fwrite [ TheManiacs @ 11.10.2006. 21:38 ] @
?????????
zvini ja sam tek početnik i nisam te najbolje svatio [ Radovan__III @ 12.10.2006. 11:07 ] @
Ako si pocetnik pogledaj na www.hotscripts.com neku skripu tj kako ti kazes "program" za zastitu stranice sa nekim user name password sistemom
Citat: danield: Imas preko php-a da napravis forum i akcijski fajl.Mozes da koristis MySql Bazu,a mozes i preko fopen i fwrite A sad malo da rastumacim ovo. Mozes preko php-a da napravis forumu koja ce pokazivati sa action na neki php file koji ce proveravati unete podatke. Ako hoces veci broj korisnika tvoje stranice da imaju razlicitie username pass ( npr kao sto ti imas poseban user/pass na es-u ) onda moras da koristis neku bazu npr mysql ili obican tekstualni fajl. Ako koristis tekstualni fajl onda otvaranje i pisanje po fajlu ( uz pomoci php-a ) se vrsi pozivima funkcije fopen i fwrite. [ danield @ 12.10.2006. 11:13 ] @
Na to sam ja mislio.Ukoliko korisnik zeli da obrise neki upisan fajl(preko
php-a)Moze to da ucini pozivanjem funkcije unlink Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|