[ trodon @ 12.10.2006. 11:29 ] @
Ne znam da li je ovo pravi forum za ovu temu, i izvinjavam se administratoru ako nije... Anyway, da li iko ima neke predloge u vezi sa sledecim: Naime, trebalo bi da do kraja novembra za neki seminarski iz marketinga uradim anketu sa 1000 ispitanika. Kako je to zaista mnogo ispitanika, razmishljao sam da ovo uradim preko neta. E sad, trebalo bi mi neshto na foru da na homepage-u imam tu anketu (sa nekih 20 pitanja, i za svako ima ponudjeno 4 odgovora). U isto vreme, kada ispitanik popuni anketu i klikne na submit, da mi se negde automatski update-uju trenutni rezultati ankete (konkretno, da imam neki link na home-u, npr. "trenutno stanje", gde ce stojati ista ta pitanja sa istim odgovorima, i da mi za svaki odgovor pishe koliko je do tada puta selektovan taj odgovor, npr. "Koliko puta idete dnevno u wc?" - "Jednom" - 5 odgovora, "Dva puta" - 27 odgovora, "tri puta" - 58 odgovora, itd.). Shto se tiche dizajna sajta, nije mi problem, ali mi treba neko ko ce mi pojasniti kako raditi gore navedeni update, jer bi mi to znatno skratilo muke. Hvala vam unapred... |