[ Astral Projection @ 13.10.2006. 00:08 ] @
Svaki put kad pokusam da uitam neki titl za DivX, kad izaberem titl i kliknem "Select" ili sta vec Xine se zamrzne... Ima li neko ideju sta da radim? |
[ Astral Projection @ 13.10.2006. 00:08 ] @
[ Nebojsa_S @ 13.10.2006. 07:10 ] @
MPlayer :)
[ fade @ 13.10.2006. 10:46 ] @
Imam potpuno isti problem , samo zakuca , pa nisam ga resio , al isto ime sub-a kao i filma i automatsko biranje sub-a reshava stvar. bar privremeno.
[ vladared @ 13.10.2006. 11:24 ] @
Što je Neobjša rekao za filmove sa prevodom ubedljivo najboji je mplayer!
[ Danilo Cvjeticanin @ 13.10.2006. 12:17 ] @
Isti problem sa Xine-om, a mplayer nasa slova uopste ne prepoznaje.. Kako da resim problem?
[ Valerij Zajcev @ 13.10.2006. 12:18 ] @
nisam probao mplayer ali meni xine mi vrsi posao
xine movie.avi#subtitle:prevod.sub do sada bar nisam :) [ niceness @ 13.10.2006. 12:43 ] @
Citat: Danilo Cvjeticanin: Isti problem sa Xine-om, a mplayer nasa slova uopste ne prepoznaje.. Kako da resim problem? Za mplayer pogledaj temu http://www.elitesecurity.org/t211400-Ubuntu-nasi-fontovi [ vladared @ 13.10.2006. 14:23 ] @
Pogledaj link koji ti se tamo nalazi, a samo jedna mala digresija kao font kojristi iz Windowsa arial.ttf i to bi bilo to... Mplayer garantovano radi!!!
[ Danilo Cvjeticanin @ 13.10.2006. 15:58 ] @
Hvala, resio sam problem.
[ Astral Projection @ 13.10.2006. 18:29 ] @
Xine radi kad iz konzole ukucam xine film.avi#subtitle:prevod.sub ali neće kad iz frontenda izaberem prevod. Mplayer mi je radio odlično, ali jedini razlog zbog kojeg sam prešao na xine je što ima menije na DVD filmove, Mplayer zna da brlja kad je to u pitanju, pa moram "ručno da biram ono Title".
Ima li neko rešenje? [ stanks @ 13.10.2006. 18:44 ] @
To je i meni stvaralo probleme kad je film krenuo a ja probao dodati titl. Riješenje je bilo jednostavno (barem to stalno radi kod mene). Jednostavno zaustavi film i onda dodaj titl, pa ponovo pokreni film.
[ Body Bag @ 14.10.2006. 12:07 ] @
Problem pravi xine-lib i to kada preko GUI-ja zeli da se ucita zeljeni titl za DivX film,kada Xine zakuca i jedino pomaze kill...
Moze se resiti tako sto ces titl preimenovati u isti naziv kao i film,ali to nije bas prakticno,zar ne? Resenje ti je da koristis Kaffeine(u sustini drugi frontend za xine-lib) koji prilikom svakog pustanja filma nudi izbor titla koji se zeli koristiti.... Mada moj ti je savet Mplayer-program je zakon za sve video formate,sem za DVD,a radi se i na podrsci za dvd menije koja se biti ubacena u neko sledece izdanje... Ako imas pak i DVD dobitna kombinacija bi bila Xine+Mplayer(Xine je prosto odlican kada je dvd u pitanju,nikakvih problema nema) Moja prepruka je i da probas i VLC-odlican player za mnogo naprednih funkcija koji pusta gomilu video formata.... Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|