[ The Razza @ 13.10.2006. 09:24 ] @
Koji je najlaksi nacin za utvrdjivanje marke i verzije TV kartice koja je ubacena u komp. Nije instaliran driver tako da je ne vidim u task menadzeru a kad se skine sa maticne ploce nema ninakvu prepoznatljivu oznaku marke. Samo primecujem b878 chip i nista drugo. Da li mozda postoji neki program koji mi moze ukazati na karticu.
Bitno mi je zato sto ne mogu da nadjem driver za nju (a imam je, gre`ota da se baci).
[ mLAN @ 13.10.2006. 09:30 ] @
Dopusti windows-u da automatski potraži na net-u drajver za TV karticu.
[ Marcony @ 13.10.2006. 09:31 ] @
Ako mozes, slikaj je sa jedne i sa druge strane pa stavi ovde da vidimo.
[ Zoran Rodic @ 13.10.2006. 21:34 ] @
http://www.softpedia.com/get/S...nfo/Everest-Home-Edition.shtml

pogledaj sta kaze u PCI devices

Naravno, b878 wdm driver uvek mozes skinuti i instalirati neki od programa za gledanje tv-a
[ The Razza @ 14.10.2006. 01:17 ] @
Citat:
mLAN: Dopusti windows-u da automatski potraži na net-u drajver za TV karticu.
Bice problem ako Windows pokrene neki program za autenticnost OS, tako da ne smem da se upustim u tu akciju.
Zakacicu slike sledece nedelje (idem na neki put ujutru).
[ The Razza @ 31.10.2006. 19:12 ] @
Izvinjavam se sto kasnim, nisam skinuo karticu, saznao sam koji je model ali me sad muci jos veca briga.
Kartica je KWorld a oznaka je KW-TV878RF, guglajuci nasao sam driver na adresi

ftp://ftp.zdnet.de/pcpro/treib...mal_kw_pci_610_forwin2k_XP.zip
ali ispostavilo se da to nije driver za tu vrstu kartice.
Skinuo sam i btwdmdrvinstaller5.3.7, ali nece...

Da nisam mozda pogresio nacinom instaliranja drivera? Instalirao sam is Device Menager-a.
Da li neko mozda ima ovu karticu i gde mogu da nadjem download link za TV Karticu KW-TV878RF (obicnu, ne PRO).
Pomagajte.
[ dzigalasic @ 01.11.2006. 22:02 ] @
Probaj ovde http://www.kworld.com.tw/en/index_download_Analog.htm
pod opcijom MORE imas KW PCI 878 drajvere, to su drajveri za tvoju tv-fm karticu.
Ja u servisu imam kompletne drajvere i aplikaciju za tv i fm za Kworld karticu, mozes me kontaktirati preko privatne poruke (ako treba).
Pozdrav!
[ The Razza @ 04.11.2006. 00:26 ] @
Skinuo sam kao sto si rekao, ali ne vredi, nece, skinuo sam cak i onaj PVR878 i opet isto...
Ali zahvaljujem na pokusaju.
Zaniljivo je, kod svih mogucih drajvera koje sam skidao, u nazivu foldera bilo je 878 a fajlovi unutar tog foldera nosili su naziv 848. Drajver kao da je u zemlju propao, ne znam gde da ga trazim vise...
Ne znam da li je pametno mozda da otvorim novu temu i obratim se ljudima koji vec imaju tu karticu?
[ dzigalasic @ 04.11.2006. 19:46 ] @
Onda ti ostaje da me kontaktiras (preko privatne poruke) gde cu ti javiti kako da me nadjes pa cu ti poslati drajvere (ima ih dve vrste). Pozdrav!