[ 100jko @ 16.10.2006. 03:06 ] @
pomagajte ako boga znate...

izgleda da sam zeznuo ton dok sam bio na izletu po service meniju :( isto kao i http://www.elitesecurity.org/t221732-Problemi-sa-tonom-na-toshibi

pokušavao sam da podesim geometriju slike i sada nema zvuka, samo neko zujanje

pre toga sam ipak zapisao one kodove dok je tv radio ok, sad sam ih vratio i slika je dobra samo nema tona

šta da radim sad?
jedino ako neko ima ovaj model tv-a (šasija je L01A.AC) pa da mi da default kodove.

Hvala unapred
[ BD-electronic @ 16.10.2006. 09:13 ] @
Najbrže rješenje je novi eprom ili dump ali bolje eprom.
[ alexa_pg @ 16.10.2006. 14:41 ] @
Da nisi greskom u korisnickom meniju, umjesto sistem BG stavio recimo DK?
[ 100jko @ 16.10.2006. 14:53 ] @
Citat:
alexa_pg: Da nisi greskom u korisnickom meniju, umjesto sistem BG stavio recimo DK?

Ne nisam, čak i kada menjam tip tona (bg d i m ili auto) uvek je isto.

Citat:
BD-electronic: Najbrže rješenje je novi eprom ili dump ali bolje eprom.

a kako da ubacim taj novi eeprom i kako da znam da je do njega?
[ BD-electronic @ 16.10.2006. 15:05 ] @
Imaš li seeprog7 ?
[ 100jko @ 16.10.2006. 15:12 ] @
Citat:
BD-electronic: Imaš li seeprog7 ?

nemam, a i da imam ne bih znao da ga upotrebim :)

ako si iz BG daj da se dogovorimo da mi ti to odradiš ako si za
[ hrnjica @ 17.10.2006. 00:01 ] @
BD-electronic je iz N.Travnika,a imas na forumu dosta majstora iz BG pa potrazi nekog
[ SaleSk @ 17.10.2006. 00:22 ] @
Samo se vi igrajte po servisnim meniima ..... A kada dodjete u servis onda kukate kako vam se Tv pokvario....I trazite spas..... E kad vam kazemo koliko kosta opravka onda kukate kako za samo 5 minuta uzimamo pare a nista nismo radili.E sada verovatno mozes da razumes koj je rizik kada se popravlja tv......A vi dalje stelujte geometriju.....slobodno....A najbolje bi ti bilo da lepo utovaris TV i odneses u servis kod nekog strucnijeg od tebe da ti to sredi......I kada te opale po dzepu onda ces znati da sa vodom,vatrom i strujom nema zezanja :)))
Pozdrav
[ marićse @ 17.10.2006. 00:32 ] @
probaj ovaj
[ 100jko @ 17.10.2006. 12:56 ] @
Citat:
SaleSk: Samo se vi igrajte po servisnim meniima ..... A kada dodjete u servis onda kukate kako vam se Tv pokvario....I trazite spas..... E kad vam kazemo koliko kosta opravka onda kukate kako za samo 5 minuta uzimamo pare a nista nismo radili.E sada verovatno mozes da razumes koj je rizik kada se popravlja tv......A vi dalje stelujte geometriju.....slobodno....A najbolje bi ti bilo da lepo utovaris TV i odneses u servis kod nekog strucnijeg od tebe da ti to sredi......I kada te opale po dzepu onda ces znati da sa vodom,vatrom i strujom nema zezanja :)))
Pozdrav

A šta ću, svaka škola se plaća.

Neću nikad više, majke mi :)