[ midgard @ 17.10.2006. 18:17 ] @
Napravio sam flash animaciju za sajt koja poseduje dugmice, sa prostim rollover i rollout-om, ali imam problem... na nekim racunarima mi se ne vidi text na dugmicima, zasto ne znam. Koristim flash professional 8 i probao sam da ga exportujem i u flash player 8,7,6 i dalje isti problem.
Da li je neko imao slicne probleme?
[ milantrax2005 @ 17.10.2006. 20:44 ] @
Je li taj text static text ili dynamic text.Koji je font?Ako je neki nestandardni kojeg obicno nema u Windows-u a nije embedovan onda ne moze da se prikaze na drugom racunaru gde taj font nije instaliran.Ovo ne vazi ukoliko je static text.
[ midgard @ 17.10.2006. 23:43 ] @
Text je static, ali na nekom racunaru se prikaze, a na nekom ne. Da li to mozda ima veze za koji flash player sam exportovao movie (player 9)? Ima li shockwave neke veze sa ovim?
[ milantrax2005 @ 18.10.2006. 07:26 ] @
Citat:
midgard: Da li to mozda ima veze za koji flash player sam exportovao movie

Najverovatnije.Ja sam imao slicnih problema:exportovao sam za FP 8 a onda sam otvorio SWF u FP 7 i na button-ima nisam imao text,koji je bio static,naravno :).Gledaj da SWF exportujes za sto nizu verziju player-a,jer novije verzije mogu da reprodukuju taj SWF bez problema.A Flash player 9 ima novu AVM 2,za razliku od starijih verzija...