[ fanfon @ 21.10.2006. 00:49 ] @
Odlazni saobracaj mi je duplo veci nego dolazni. Modemska veza je u pitanju. Nije auto update. Iskljucen je. Sta moze biti. Od aktivnih procesa imam:
Sistem Idle process
Interrupts
DPCs
smss.exe
csrss.exe
winlogon.exe
services.exe
svchost.exe
spoolsv.exe
Irsys.exe
Isass.exe
svcchost.exe

Nista mi nije sumnjivo. Sta moze biti problem?
[ mtraj @ 21.10.2006. 02:19 ] @
Irsys.exe ti nije sumnjiv... Meni jeste :) ali opet, možda i grešim.

U svakom slučaju, TO sigurno nije deo operativnog sistema, što ostavlja samo dve mogućnosti.
Ili je u pitanju neka 3rd party aplikacija, ili virus.
Zanimljivo je da Google: "Irsys.exe" daje 0 rezultata za ovaj upit?
[ Milan Gligorijevic @ 21.10.2006. 07:52 ] @
Briši ovaj Isas.exe pa nam javi da li se situacija popravila.
[ fanfon @ 21.10.2006. 09:08 ] @
Izgleda da ono nije Irsys vec lrsys. Ima veoma malo podataka o nejmu i koliko sam mogao proguglati izgleda da je crv. Na jednom sajtu pod opcijom malware group, za njega pise da je:Worm.Ircbot.Gen file size:41452 Firstseen 11.oktobar 18.57

Sad je problem kako da ga uklonim. Kaspersky i Norton sa najnovijim definicijama ga ne prepoznaju, a u registry bazu posle potrage nemam nista...
[ bruletitel @ 12.11.2006. 18:04 ] @
svcchost ti pravi haos evo i ja pokusavam da ga eliminisem ali slabo ide,moram se jos negde raspitai
[ fanfon @ 04.01.2007. 14:51 ] @
Taj svcchost je izuzetno zilav. Stalno ga negde kupim a tesko ga je eliminisati. Ima li ko predlog?
[ Zoran Rodic @ 04.01.2007. 16:09 ] @
jeste li guglali svcchost.exe ?
Ima dosta toga
[ fanfon @ 04.01.2007. 22:25 ] @
Kasperski, panda platinum, spy ware terminator, Spybot S&D i jos 4-5 programa i nista. Sve sam azurirao i nula. Opet gamad nesto salje sa racunara ko blesava...Nemam neku konfiguraciju na njemu(Duron 850MHz), pa ne mogu one najnovije da instaliram. Zablentavi se skroz. Ima neko konkretno resenje?