[ Milan Aksic @ 21.10.2006. 23:32 ] @
Da li neko ima ili zna da me uputi negde gde bih mogao da pronadjem uputstva o osnovnom koriscenju Vindouza i Interneta (na Vindouzu) na Srpskom jeziku?

[Ovu poruku je menjao Milan Aksic dana 22.10.2006. u 08:28 GMT+1]
[ RobertB. @ 30.10.2006. 19:16 ] @
Ocigledno je da si pravi pocetnik. Bas me cudi sto si se dosetio ovakve genijalne ideje-pitati na forumu. MIslim, ja nisam ni znao da postoje forumi :D

Odes u knjizaru i odaberes bilo koji naslov gde pise: OSNOVE. Pa ti pogledaj malo-mada ti sve na isto izadje.

PS. Molim te nemoj vise da pises Vindouz. Puno ces bolje proci sa recju Windows. Ako ne znas, to znaci prozor...
[ Max Payne @ 31.10.2006. 16:26 ] @
Mozda je covek mislio na neku literaturu vezanu za Vindouz koju bi mogao da skine sa neta za dzabe, a ne da kupuje. Bolje da si mu dao neki link umesto sto se pravis pametan.
[ reiser @ 31.10.2006. 16:38 ] @
lol :D
[ RobertB. @ 31.10.2006. 23:05 ] @
Pa ne pravim se pametan. Knjige na netu su uglavnom na engleskom, a na srpskom mislim da i nema. Ako zelis na engleskom...moze. Evo linka pa trazite http://www.blueportal.org/ mene je zaista prosvetlio kada mi je trebalo nesto...ali treba se registrovati pre downloada.

Ako mi ne verujes, zadji u bilo koju knjizaru i pogledaj knjige za osnove racunarstva-sve isto.
[ kebic @ 01.11.2006. 14:17 ] @
Ja imam nesto sto ti moze koristiti . Samo ostavi mail na koji hoces da ti posaljem.