[ Iceblast @ 24.10.2006. 18:35 ] @
| Naime nedavno sam se preselio iz Zemuna u Rakovicu gde nemam fiksni tel.(niti izgleda da cu ga i dobiti zbog nepostojece infrastrukture),
pa sam hteo da pitam da li je ikako moguce na neki nacin razgovarati jeftinije od mobilnog(mozda zvuci apsurdno postoji li sistem kome bi baza bila u Zemunu a slusalica ovde)
Unapred hvala |
[ pctel @ 24.10.2006. 23:07 ] @
Vidi postoji li wireless ili kablovski internet pa ako postoji javi se ovde da ti objasnimo kako da liniju iz Zemuna koristis u Rakovici.
[ Fuzz @ 25.10.2006. 08:11 ] @
Pogledaj i bezicne telefone velikog dometa. Dosta ljudi ovde je tako resavalo slicne probleme. Naravno sve zavisi od udaljenosti, vidljivosti i konkretnog modela koji si spreman da platis.
[ Iceblast @ 25.10.2006. 16:22 ] @
Postoji wireless koji upravo i koristim,a to sa telefonma velikog dometa mi je prvo palo na pamet pa sam hteo da vidim ima li ko neka iskustva ili predloge.
[ Fuzz @ 26.10.2006. 09:55 ] @
Mislim da je ovde najvise ljudi koristilo Senao modele...
A pogledaj i ovo...mozda ti pomogne...
http://www.elitesecurity.org/t...ban-bezzicni-prenos-tel-linije
[ pctel @ 26.10.2006. 14:47 ] @
Rakovica-Zemun to da bude vidljivo?! Zaboravi.
Kupi odgovarajuci ADSL ili wireless ruter za telefonsku liniju u Zemunu i pripadajuci wireless ruter u rakovici i eto, imaces zemunsku telefonsku liniju u Rakovici. Sve to naravno ako ti nije preveliki trosak da placas 2 interneta.
[ Iceblast @ 26.10.2006. 18:09 ] @
Mozda i nije skupo,ali bi bilo bolje da nisam toliko vezan za provajdera pogotovo ako ne platim internet jedan mesec(za obe lokacije)
[ pctel @ 27.10.2006. 00:44 ] @
Pa nista, onda trazi taj telefon velikog dometa. Kad ga kupujes trazi da ti instalira i isproba, pa ako radi da mu platis, ako ne radi na toj daljini onda nista, eventualno mu platis nesto za troskove dolaska. Ja nikako ne bih kupovao macku u dzaku, tj. telefon koji naj verovatnije nece moci da profunkcionise na tolikoj udaljenosti.
[ alpeko @ 27.10.2006. 01:04 ] @
Iceblast,
Pogledaj temu koju ti je gore oznacio Fuzz,i kad sve dobro proucis javi nam se,da resimo problem.
Ako ne moze jednim skokom,moze iz dva!!! A moze i na drugi nacin.
pozdrav.
telekom ing M.Kostic
[email protected]
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.