[ grca976 @ 24.10.2006. 22:59 ] @
dali je moguce da se umreze dva racunara i kako to da izvedem da na jednom bude skystar2 kartica sa antenom i ostalim potrebnim softverom a da sa drugog mogu pratiti sve kanale kao da sam za racunarom na kojem je ss2?
udaljenost izmedju racunara je 1 km uz idealnu opticku vidljivost. sta je , ako je to moguce potrebno od softvera , koja antena i tome slicno posto sam pocetnik u ovome. hitno potreban odgovor
hvala
[ svedok @ 24.10.2006. 23:10 ] @
a zasto jednostavno ne instaliras ss2 kod tebe i neces imati potrebu za umrezavanjem..potrebno ti je dosta opreme koja prelazi cenu ss2 kartice..pogledaj cenovnik opreme na www.evizo.net
[ grca976 @ 25.10.2006. 00:15 ] @
zato sto imam dve wirless kartice i neke budzene antene koje su , navodno ,dobro radile pa bi da sve to iskoristim kako bi na dva racunara mogao da pratim sat kanale bez stalnog prebacivanja opreme ( tanjir,ss2,mukotrpno podesavanje antene). ako postoji resenje recite sta je sve potrebno posto o ovome nemam pojma sta treba i kako radi
[ lectrolover @ 27.10.2006. 20:06 ] @
pa nisam strucnjak,ali programom vlc mogu da gledam sa wirelessa kanale neke koje su mi ponudili na bgw...
[ hacker.bih @ 29.10.2006. 19:55 ] @
probaj sa kupovinom usmjerene antene ( ona ti je nekih 20 KM ili 600 dinara ) i usmjeris jednu prema drugoj anteeni i to je to....

ako uspijes ( al ja ne znam , nisam nikad probao, jednostavno je podesitm

[ stojkemon @ 31.10.2006. 11:43 ] @
Ako koristis progdvb imas prog media server i prog media client. Ide preko progvb-a sve. Oko podesavanja igraj se sam. A sto se tice umrezavanja treba ti bar 2 megabita stabilnih za takvo gledanje. I naravno gledate isti kanal :)

Shto se tice opreme za wireless, koiko para toliko i muzike. Koliko imas para pa cu ti dati neke predloge...