[ vukvucko @ 25.10.2006. 21:31 ] @
Da li firmware koji je dao gileii za model Shockwave DW330 moze i za dv110?
Hvala unapred.
[ gileii @ 25.10.2006. 21:35 ] @
Ne moze ali zato ima i za DW 110.

Pozdrav,
Gile
[ vukvucko @ 26.10.2006. 13:18 ] @
Ispravlja okrenuta slova .srt?Koje jos novine?Hvala pozdrav.
[ gileii @ 26.10.2006. 13:47 ] @
Ispravlja okrenuta slova, resava problem desinhronizacije filma i prevoda.

Pozdrav,
GIle
[ White @ 07.12.2006. 16:56 ] @
A ukoliko nema problema sa obrnutim titlom ili desinhronizacijom... jel bolje onda ne dirati postojeci?
Ja nemam nikakvih problema, a pise da ne treba flashovati ako ne treba :-)
[ alek_jov @ 27.02.2007. 17:14 ] @
Ja imam DW 330 Shockwave, problem imam sto nece da ucitava kirilicu, jel ima nekakvo resenje za to? jel neki od firmweara resava taj problem? Hvala unapred.
[ Face777 @ 26.06.2007. 17:58 ] @
kupio sam shockwave dw110 i kad sam ga uklucio osd meni je bio na makedonskom i nije imao problema osim sa latinicnim prevodima koji je obrnuto prikazivao,a kirilicni su bili ok i tada sam video da ima firmvare bas za taj problem na sajt www.shockwave.co.yu koji je oficijalni sajt i onda sam ga flesovao. osd meni je bio na srpskom i posle toga nije imao problem sa latinicnim prevodima ali zato nije mogao da prikazuje kirilicni prevodi. onda flesovao sam ga sa gileii firmverom i nikakvo poboljsanje nisam dobio.
vratio sam plejer u radnju gde sam ga kupio smotao ih malo kako neradi kako je neispravan i dali su mi novi. kada sam uklucio novi dw110 nije imao ama bas nikakvih problema sa prevodima, bukvalno je sve citao i bilo je basprakorno.
sada hocu da kupim jos jedan isti takav dw110 i zanima me gde mogu da nadzem firmware koji radi kako stari plajer.kako mogu da vidim verziju firmwera ili kako da skinem firmware sa njega. i jos nesto koji je kod za otkljucavanje menia.
pozdrav!