[ vegeterijanac @ 26.10.2006. 00:43 ] @
Odlučio sam se da otvorim novu temu o sirovoj biljnoj hrani pošto na staroj temi slične sadržine ima više moderatora nego učesnija koji se kad neznaju šta da rade igraju zaključavajući i uskraćujući ostalim korisnicima sajta da učestuvu u diskusiji. Iskreno mislim da je Milan Nikolić heroj ovog sajta i da ga treba pordžati pogotovo što pred sobom imamo jednog neukog ali svesnog člana. Živ primer čoveka koji je svojom jakom voljom pobedio bolest. Trebalo je imati zaista jaku volju za životom i pobediti samog sebe i bolest. To je čovek kojeg treba predstaviti svim medijima a ne sakrivati ga ispod tepiha. Imao sam u kući svoje najbliže koji nisu imali volje da se bore sa bolestima i umirali. Zaista mi žao i stidim se kao čovek u neverici da ima onih koji guše istinu i to im je dozvoljeno pri tom sebe smatraju nekom akademskom inteligencijom. Sramota! Još nisam video ni jedan sajt na internetu gde je dozvoljeno ovakvo iživljavanje moderatora. Ovo je bruka. Da li smo mi fašističko društvo sa malim diktatorima ili pokušavamo da postanemo demokratsko društvo (za koji dan izglasavamo ustav, koje li ironije). Počinjem da se osećam neprijatno na ovom sajtu gde svako može u nedostatku dokaza da jednostavno zaključa temu i zabrani drugim učesnicima foruma da diskutuju pogotovo što su u pravu i ispravno misle. Ovo me samo još više približava jednom razmišljanju da "Matrix" ipak postoji u realnom životu i ko razmišlja ili radi drugačije mora biti odstranjen. Ovo jeste tema o zdravoj ishrani sirovom biljnom hranom ali jednostavno nisam mogao da se uzdržim da ne odgovorim na ovako napadno, agresivno ponašanje pojedinaca koji pritom imaju moć ali nemaju svest da tu moć kontrolišu. Nemaju širine da shvate da neko misli drugačije od njih a to je jako jadno. Izvinjavam se ostalim korisnicima sajta i nemam ništa lično ni protiv koga ali ovo je jednostavno bilo jače od mene. Mada znam da će "moćnici" ugasiti ovu temu u narednih nekoliko minuta jer to nesme da se vidi. Srdašan pozdrav svim članovima Siniša. |