[ neso2006 @ 26.10.2006. 12:17 ] @
| Posto ste mi obrisali poruku u kojoj sam ja molio da mi neko kaze gdje da skinem XP media centar edition, zbog tzv. piraterije, samo da vam kazem da se ne bavim takvim stvarima vec jednostavno hocu trial verziju da bih probao kako to radi i da znam vrijedi li to kupovati. Unaprijed hvala. |
[ ton_majstor @ 26.10.2006. 12:29 ] @
A da malo probaš ovde:
http://www.microsoft.com/windowsxp/mediacenter/default.mspx
pa sam vidi dal' ima nešto free za skidanje!??
Ali 'ajde, možda je teško kucati u Google nešto poput "XP Media Center Demo", pa dobiti ovo:
http://www.microsoft.com/windo.../evaluation/tours/default.mspx
Pozdrav!
[ Shadowed @ 26.10.2006. 17:15 ] @
Ne postoji trial verzija XP-a MediaCenter.
[ Deda_Mraz @ 27.10.2006. 08:06 ] @
Tako je ne postoji... postoji samo rok od 16 dana besplatno da je koristiš dok je ne registruješ.
Ja sam kupio u Media Center 2005 original... i super je jer ima podršku za sve i svašta (što se multimedije tiče).
[ SlobaBgd @ 27.10.2006. 22:51 ] @
Citat:
Shadowed: Ne postoji trial verzija XP-a MediaCenter.
Citat:
Deda_Mraz: Tako je ne postoji... postoji samo rok od 16 dana besplatno da je koristiš dok je ne registruješ.
Pa zar to nije trial?!
[ Shadowed @ 27.10.2006. 23:07 ] @
OK, OK, ne postoji besplatna trial verzija. Ta koja se pominje je standardna verzija ali je rok za aktivaciju tih 16 dana.
[ Deda_Mraz @ 28.10.2006. 13:31 ] @
Pazi ti kada kupiš XP (nebitno koji edition) i instaliraš ga, on ti još uvek nije aktiviran i legalan, zato ga moraš aktivirati, a rok za aktivaciju je 16 dana od datuma instalacije.
[ Milan Gligorijevic @ 28.10.2006. 14:54 ] @
Citat:
Posto ste mi obrisali poruku u kojoj sam ja molio da mi neko kaze gdje da skinem XP media centar edition, zbog tzv. piraterije, samo da vam kazem da se ne bavim takvim stvarima vec jednostavno hocu trial verziju da bih probao kako to radi i da znam vrijedi li to kupovati. Unaprijed hvala.
Citat:
ne postoji besplatna trial verzija.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.