[ Gitarista @ 27.10.2006. 00:27 ] @
Kupio sam hard-disk Maxtor DiamondMax20 80GB. Prodavac mi je dao garanciju na godinu dana a kada sam proverio na sajtu proizvodjacha lepo pishe da proizvodjach garantuje 3 godine!!! Zanimljivo je to da ovaj hard potpisuje Maxtor a proizvodjach je Seagate shto me malo buni jer nisam bash u toku,verovatno imaju "deal".I na Seageat-ovom sajtu lepo pishe da je garancija za ovaj hard 3 godine.Da li da trazim od prodavca (koji sigurno nije uvoznik) garanciju od 3 godine,mislim,ima li smisla jer vidim po oglasima da svi daju garanciju od godinu dana? I zanima me od kada Seagate proizvodi Maxtor HDD-ove? P.S. Namontirao sam ovaj hard u kucishte na mesto koje mu je predvidjeno i ushrafio sam ga sa obe strane kucishta,medjutim redovno chujem neko zujanje koje on proizvodi,koje nastaje usled nekog vibriranja da li je ovo normalno ili treba da reklamiram prodavcu?Za sada radi OK. Stari Maxtor od 30GB mi se ne chuje sem kada glava chita i upisuje dok ovaj novi zvrnda samo tako iako glava miruje. POZDRAV!!! [Ovu poruku je menjao Gitarista dana 27.10.2006. u 02:09 GMT+1] [Ovu poruku je menjao Gitarista dana 27.10.2006. u 02:34 GMT+1] |