[ mungosss86 @ 28.10.2006. 16:53 ] @
Dakle imam jedan komp gde je instalirano sve,i loginujem se uvek kao administrator.Ali je mi je drug doneo njegov racunar i ja sam prebacio taj svoj hard kod njega da bi prebacio podatke kod njega.ALI sa njegovog kompa nemogu da pristupim podacima posto su pod admin account-om.Kako da prevarim zastitu i da dodjem do svojih podataka. Inace meni je crko komp pa zelim da sacuvam sve sto mogu!!! HVALA!
[ calexx @ 28.10.2006. 19:43 ] @
Kojim konkretno podacima ne možeš da pristupiš? Ako si ih zaštitio, verovatno će tako i da ostane a za ostale uglavnom može da se sredi.
[ iMiki @ 29.10.2006. 03:07 ] @
Nisi opisao kako si ubacio (nakacio) hard na drugi komp.

Ako je tvoj disk posesen kao SLAVE ili se nalazi na drugoj IDE grani onda jednostavno odes na D:\Documents and Settings i tu potrazis Amdin folder i iz njega izvadis sve.

Mozda da se logujes kao admin i na ovom drugom kompu.

P.S. Amdin nalog ne sluzi da bi se u njega trpalo svasta. On treba da ostane "cist" i kad imas problema sa user nalogom onda iz njega resavas problem a ne i njega da upropastis.
[ Miroslav Jeftić @ 29.10.2006. 09:26 ] @
Da li su ti podaci enkriptovani (zeleni nazivi fajlova)?
[ mungosss86 @ 29.10.2006. 10:34 ] @
Pa nemam pristup uopste da udjem u admina.Tako da nemogu uopste da vidim nista.
[ Milan Gligorijevic @ 29.10.2006. 10:46 ] @
Koju poruku dobijaš? Access denied?
Ako je to u pitanju pogledaj ovde.
[ Shadowed @ 29.10.2006. 11:01 ] @
1. Pretraga: ownership
2. Pogledaj Properties, tab General, Advanced. Ako je cekirano "encrypt content to secure data" onda mozes pristupiti jedino sa svog kompa.
[ Foki @ 29.10.2006. 11:33 ] @
Ili da postavis svoj hard kao master (drugi kao slave) na drugarovom kompu, logujes se kao administrator i izvrsis kopiranje.
Jedino ces mozda imati problema sa drajverima za hardver, ali i to moze da se resi podizanjem sistema u safe mod-u.