[ Milan M. Radovic @ 29.10.2006. 09:32 ] @
Promena sa LT na Intel536..kako Intel536 radi u Mandrake-u 10..i uopste na linuxu?
[ Dejan Lozanovic @ 29.10.2006. 18:26 ] @
Davno bese kada sam ovo radio :), odes na sajt www.intel.com i tamo nadjes drajver, velika je verovatnoca da ces naci drajver bas za svoju distribuciju, u protivnom trebace ti source tvog kernela, i moraces sam da kompajliras drajver. unutar arhive postoji README fajl gde je opisana tacna procedura instalacije.
[ tdjokic @ 29.10.2006. 18:43 ] @
Neke distribucije imaju integrisane drajvere za neke winmodeme, pa mogu da rade odmah, i pod Live rezimom. Konkretno sam probao jedan model Lucenta i radi, a za ostalo nemam modeme da bih probao.
[ Milan M. Radovic @ 30.10.2006. 06:30 ] @
Radi !! D:
[ tdjokic @ 30.10.2006. 09:39 ] @
Citat:
Milan M. Radovic: Radi !! D:

Drago mi je! Koja distribucija? Kako radi - pomocu integrisanih drajvera ili si morao sam da odradis sve? Da nije slucajno Mandriva One 2007?

Ja sam ovo o integrisanim drajverima par puta rekao neoprezno (priznajem - kriv sam), pa je ispalo da distribucije kao Mepis, Kanotix i jos par njih, podrzavaju sve winmodeme odmah, STO NIKAKO NIJE SLUCAJ. Ima nekoliko njih koje podrzavaju, ostale - kao i ostali, treba drajver itd., pa me bas zanima da li je jos neka distribucija pocela isto to da nudi.