[ spartak @ 29.10.2006. 16:49 ] @
| Pozdrav,
interesuje me da li je moguce zasebne .cs fajlove koji se nalaze u okviru istog projekta u okviru VS solution, kompajlirati u razlicite .dll fajlove.
Recimo sln se nalazi jedan jedini projekat koji se kompajlira u exe. U okviru tog projekta imam nekoliko .cs fajlova koje bih hteo da smestim u neki .dll a ne u taj .exe. Posto iz komandne linije sa csc moze, interesuje me da li neko zna kako bi se to odradilo iz VS? |
[ Oliver Klaćik @ 30.10.2006. 01:46 ] @
Ja mislim da ne može, ali ne mogu da tvrdim da sam u pravu jer nikada nisam pokušao...
[ logic_rabbit @ 30.10.2006. 06:58 ] @
Otvori novu soluciju, dodaj u nju taj cs fajl i kompajliraj u dll,i tako za svaki dll.
[ Dejan Vesic @ 30.10.2006. 07:16 ] @
Citat:
spartak: Recimo sln se nalazi jedan jedini projekat koji se kompajlira u exe. U okviru tog projekta imam nekoliko .cs fajlova koje bih hteo da smestim u neki .dll a ne u taj .exe. Posto iz komandne linije sa csc moze, interesuje me da li neko zna kako bi se to odradilo iz VS?
Sve fajlove koje želiš da deliš (koristiš u drugim projektima) staviš u poseban (Class library) projekat, a onda u ostalim projektima uključiš referencu na rezultujući Assembly / taj projekat.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.