[ Kosta ******um Rex Persia @ 30.10.2006. 23:39 ] @
[ dejankr @ 31.10.2006. 10:00 ] @
Validaciju traži prilikom instalacije.
U svakom slučaju zanimljivo izgleda. Nisam koristio beta verzije, pa mi novi (Vista) meniji malo čudno izgledaju. Ali čovek se brzo navikne.
[ Deda_Mraz @ 31.10.2006. 10:09 ] @
Evo sada sam je skinuo i instalirao... do sada sam imao isto verziju 11 za koju sam mislio da je final :)
Upravo tako, traži validaciju.
P.S. Sada se malo brže startuje nego ranije verzije.
[ Milan Gligorijevic @ 31.10.2006. 11:03 ] @
Evo i ja instalirao. Moram priznati da sam oduševljen samim izgledom jer nisam ni ja koristi oprethodne bete.
Posebno me raduje iznak finalne verzije jer će i Vista final uskoro da dođe. Još office 2007 final i eto.
[ Nenad Vranjanac @ 05.11.2006. 00:22 ] @
meni se ne svidja uopste.
-suvise zahtevna za jedan player
-playlista ne ostaje sacuvana kad izadjes
-uvek startuje u media library
-za delete from library je po defaultu obelezeno i delete from computer also
-color chooser menja samo boju dugmicima, a playlista je uvek bela i daleko nepreglednija od wmp10- ukratko jako ruzno, doduse on treba da se uklopi u vistu a ne xp, ali to nije opravdanje
-ne moze da se ugasi onaj smoreni buy now prozorcic
-ne uspeva mi roll back tokom deinstalacije, pa mora da se pribegava divljackim metodama
ima par poboljsanja u odnosu na wmp10
-kad se uradi minimize video nastavlja (to nije bilo kod 10ke, a veoma je korisno kad surfujete dok neko gleda film na secondary)
-par nekih podesavanja koji su bila propustena u 10ki
summary suvise ogromnih propusta, [0-10]=3, ako su wa5 i wmp 10 dobili 9
edit: imam jedan savet za ljude koji hoce samo da probaju "piratsku" verziju- ne pokusavajte!
1. sam player nije vredan upgrade-a
2. necete moci da deinstalirate bez validacije ;-) i ostace vam smoreni wmp11 dok traje i instalacija wina.
[Ovu poruku je menjao Nenad Vranjanac dana 05.11.2006. u 13:43 GMT+1]
[ Milan Gligorijevic @ 05.11.2006. 06:41 ] @
Zaobilaženje validacije je protiv pravilnika pa takva pitanja izbegavajte jer će biti brisana!
[ Goran Mijailovic @ 12.11.2006. 20:54 ] @
[Goran Mijailovic: Clan 14 Pravilnika za korisnike]
Molim za ozbiljnu diskusiju i bez krsenja clana 14 Pravilnika.
[ MZS @ 16.11.2006. 15:47 ] @
Da li se moze nekako instalirati na servis pak 1, posto mi trazi SP2, a ne zelim da se odreknem starog dobrog SP1
tako ako ne moze dobar mi je i 10
ako moze KAKO?
[ Nenad Vranjanac @ 16.11.2006. 17:59 ] @
naravno da ne.
[ MZS @ 16.11.2006. 18:31 ] @
hvala na odgovoru, drugi bi kazali, te ovako, te mozda, te ne znam probaj ovo ono, a ti kratko jasno NE, kao tito sto je staljinu kazao :) znam i ja to nego postoji li neki programcic, bilo sta sto ce instalirati media player 11 i niz drugih programa koji zahtijevaju SP 2? ili ako ne, moze li se SP 2 iskljuciti nekako ono njegovo ovo ti ne valja, ovo je mozda virus, ovo ti je kriticni fajl ... itd , pa se sve to ne instalira, nesto sto ce mene pustiti da ja odredim sta je virus a sta ne, jer na SP 2 pola programa kojie imam i koji su dobri ne rade zato sto su "mozda virus"
[ Nenad Vranjanac @ 16.11.2006. 20:21 ] @
ne! ;-)
jednostavno ti programi zahtevaju sp2 da bi bili instairani.
ja ti savetujem- nabavi win xp koji ima sp2 u startu. to sto izbacuje upozorenja "antivirus blabla..." se lako savlada.
moras jednom nauciti.
s druge strane, ako imas piratski win xp, da znas da i ie7 i wmp11 (i sve nove aplikacije od M$ uopste) zahtevaju validaciju i imaces problema da ih instaliras...
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.