[ [REaS0n] @ 31.10.2006. 10:08 ] @
e ovako stvari stoje.. znachi kod provajdera imam nalog na 128 k i to je sve bilo ok dok pre 2 nedelje dok najednom nisam primetio da download ne prelazi 8 kb/s ,reko mozda problemi neki na mrezi ovo ono,mozda imam viruse blah sta znam...ali to se nastavilo i onda sam upitao isp admina sta je u pitanju a on je bio zacudjen.Kaze da moram da imam 128 k i chak mi je poslao screenshot gde pise lepo 128/128 .Da nije do mog softwera,lepo sam win reinstalirao za svaki slucaj,medjutim nishta,iste rezultate dobijam i na linuxu.E sad i moj drug je imao isti problem kod provajdera ali njemu je to reseno posle par dana,a ja sam jos uvek osudjen na 64 k :( jel ima neko mozda ideju u cemu bi mogao biti problem ?

[ broker @ 31.10.2006. 12:22 ] @
Provajder ti je pokazao samo to da ti je ogranicenjepodeseno na 128k a ne d ati je stvarno toliki protok. Ipak problem moras resiti sa timprovadjerom, mi ne znamo kakve muje mreza,kako je podeseno, kolikoj eopterecenje niti bilo sta drugo da mozemo da pogodimo zasto ti je protok mali. Njegov je posao da dodje na lice mesta, sve premeri i utvrdi razlog sto ti je brzina takva.