[ vaskesd @ 03.11.2006. 13:29 ] @
| skinuo mi admin temu sa foruma zato sto sam u suprotnosti pravilima istog trazio info da li je neko posednik jednog sasvim malog fajla koji bi pomogao da proradi software wintariff 2.0. Taj mali fajl koji se ruzno zove u stvari meni ne treba, mene samo interesuje da li postoji kako bih mogao da odem tamo gde postoji i da piscima tog malog fajla porucim kako rade sasvim nevaljale stvari i da to nije u redu. A to sve radim zato sto sam nezaposleni ing.telekomunikacija i imam jakooo mnogo slobodnog vremena koje koristim u borbi protiv pisaca takvih malih zakonom zabranjenih fajlova i vracanju istih na pravi put. S postovanjem Vaske |
[ Iksi @ 03.11.2006. 15:58 ] @
dobro i sta ti time dobijes?
[ vaskesd @ 03.11.2006. 16:39 ] @
>
dobijem neverovatno zadovoljstvo da mi software radi
____________________________________________________________________________________
Get your email and see which of your friends are online - Right on the New Yahoo.com
(
http://www.yahoo.com/preview)
[ Guda @ 04.11.2006. 20:22 ] @
Vaske,
Slični softveri domaće proizvodnje koštaju oko 200€, neki ih prodaju i za 25€ po tel liniji. Moj predlog ti je da nađeš nekog zaposlenog ko ima kreditnu karticu (jer je ti kao nezaposleni verovatno nemaš) i da skupiš nekako 99$ pa da kupiš legalan wintariff, a zatim ga prodaš za 149$. Bićeš povoljniji od konkurencije i usput si zaradio 50$.
Pozdrav.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.