[ djovan01 @ 03.11.2006. 16:33 ] @
imam dve slicice koje su stavljene na belu pozdinu tako da jedn ispod druge i da im se krajevi preklapaju. sve je to bilo u redo dok nisam resila da stavim neke zubcanike kao pozadina stranice e kada dodju slike na tu pozadinu normalno se vidi do koje granice je slika jer pozdaina je bela. e sta je moj problem jeste kako da sacuvam slicice ali bez pozadine tako da kada budu stavljene na stranicu pozdadina koje je oznacena da bude pozdaina stranice se provlaci ispod slika. probala sam staviti transparent background ali nije upalilo jer slika na stranici automatski dobije belu pozdainu .Hvala i nadam se da ste me razumeli
[ pajaja @ 03.11.2006. 19:57 ] @
u kom formatu si snimila tu sliku ?

Ako je u pitanju png, onda je vrlo moguce da je to problem posto IE ne podrzava transparentne png-ove, pa probaj sa gif formatom.
[ anon33851 @ 28.11.2006. 14:51 ] @
Ako Photoshop ne moze da uradi onako kako si zamislila, probaj da tu sliku uradis u Flashu. U Flashu samo napravis masku za one delove koje zelis da budu transparentni, a onda u HTML kodu podesis da flash film bude transparentan. Ja tako radim kada nisam zadovoljan sa Photoshop-ovom transparentnoscu.