[ WiseDog @ 06.11.2006. 23:06 ] @
Ovako, da pocnem.
Drugar me uveravao da se svi CANON-i mogu kuci dopunjavati (misleci na kertridze naravno) rucno kuci. E sada, ja kupio ovaj iP1600 pre nekoliko meseci, odlicno radi (doduse malo je glasan) ali sam zadovoljan.

I doslo vreme da ga pripunim, ustvari jos malo pa nestalo, i pogledam ja kertridz (posle 6 meseci) kad ono, klinac....nece ... nema gde da se zabode igla kako on na svom, iP200 mislim puni (on nema glavu na nemu, vec neki sundzercic na dnu kertridza gde zabode iglu i dopuni ga.

I sada, posle ovolike pisanije, pitam ja sve vas, iskusne i pametne, kako napuniti kertridz, kod kuce naravno, kada nema prostora da se zabode igla. Da li se busi rupica i gde ( i naravno kako) .... ili nesto drugo u pitanju

Unapred zahvalan !!
[ Ubleha @ 07.11.2006. 02:23 ] @
evo rjesenja ovdje http://www.ink-refill-set.de/PDF/a_ca_ip_1600.pdf
[ WiseDog @ 07.11.2006. 08:53 ] @
O hvala lepo, jeste da je na nemackom, ali nekako cemo se snaci. Kazu da slika govori vise od 1000 reci
Ako pak ima nesto na ekgleskom, slicne sadrzine i tematike, ili pak iste, sjajno

Jos jednom hvala !!
[ codeus @ 07.11.2006. 09:25 ] @
nemoras nista da busis ... samo nakapavaj sa donje strane na sundjer ... kap po kap .. ide to brzo ..
[ WiseDog @ 07.11.2006. 22:28 ] @
Kakav bre sundjer !!

Pa u postu sam upravo i rekao da sundjera nema !! Nego covek mi je odgovorio, tema sto se mene tice zatvorena
[ jovan77 @ 15.02.2007. 05:26 ] @
Da li neko zna kako da restartujem prikaz kolicine tonera u ketridzu.
[ WiseDog @ 18.02.2007. 00:47 ] @
Matori, to i ja tražim.

Niko živ ne zna !! Ja ne znam - prvo mi se činilo da samo ja imam taj štampač !
Naime, ima neko rešenje ... puni ga pa kada se desi da ti komp kaže da nema više mastila, to drži dugme ispod onoga za paljenje i gašenje štampača, pa on nastavi da štampa i kao reši problem.

Ustvari, uvek pokazuje da je relativno prazan ali ipak štampa !!! :)
[ djovani7777 @ 30.03.2007. 17:10 ] @
Ja imam problem s tim printerom sto sam uzeo original boje a on mi kaze da su prazne ustvari da su na low ,jako slabo da ce iswprintat i izbaci mi praznu stranicu ?