[ P_E_T_A_R @ 07.11.2006. 23:16 ] @
Interesuje me da li neko pravi programe u Visual Basicu ?
Pitanje je sledece :
Imam program, ako neko ima vremena da mi izmeni program koji je mali,
ja bi mu ga poslao (na mail, ili...).

Hvala

[Ovu poruku je menjao P_E_T_A_R dana 08.11.2006. u 14:27 GMT+1]
[ tasman_76_82 @ 08.11.2006. 00:30 ] @
A sta ti konkretno treba?
[ rgdrajko @ 08.11.2006. 05:43 ] @
Sta te konkretno interesuje?
[ goranvuc @ 08.11.2006. 06:50 ] @
Citat:
P_E_T_A_R: Interesuje me da li neko pravi programe u Visual Basicu ?
Pitanje je sledece :
Imam program, ako neko se bavi pravljenjem i prodajom programa
ja bi mu ga poslao (na mail, mali je) i samo da mi kaze koja bi cena bila da on napravi takav program ?

Ima ovde bar 100 ljudi koji bi mogli da ti odrade posao.
[ P_E_T_A_R @ 08.11.2006. 09:44 ] @
Okacio sam program na prvoj poruci,
a i text sta bi mi trebalo odprilike !
hvala
[ Aleksandar Ružičić @ 08.11.2006. 13:18 ] @
Program.txt:
Citat:

Ovo je program o kome sam pisao u prosloj temi.
Posto ne znam da ga ispravim a trebalo bi mi mnogo
vremena da ga napravim ponovo SA NEKIM IZMENAMA,
dok nekom ko zna bi trebalo predpostavljam malo,
ako neko moze da ga napravi sa tim izmenama koje
bi mu ja rekao bilo bi extra !
hvala

ako hoces da ti neko pomogne iznesi lepo svoj problem, tj sta program treba da radi i cemu sluzi.
ti si okacio .exe koji nicemu ne sluzi (mnogi cak ni nece ni ne mogu da ga pokrenu, ja sam trenutno na linux mashini), ukoliko nemas source onda ne moze niko da izmeni program vec mora da se pravi od pocetka, dakle lepo objasni sta treba da radi program i kako bi nagradio nekoga ko bi ti to uradio, jer ne verujem da bi svako radio dzabe (ali ukoliko je naki mali prog onda verovatno moze i fraj :D)
[ P_E_T_A_R @ 08.11.2006. 13:21 ] @
Interesovala me je koja je cena programa, da bi znao koja je sa nekim izmenama !
Saznao sam sta me je interesovalo.
Hvala
[ rgdrajko @ 09.11.2006. 13:28 ] @
Ovo sto si ti uradio je previse lako. Napisi sta tacno zelis, a cena zavis od ulozenog vremena.
[ Dakic @ 05.11.2007. 20:57 ] @
Moze li neko da mi uradi neke male ispravke na jednom programu puno bi mi znacilo ako moze kao sto ste tu jednom decku uradili...Please
[ Dakic @ 05.11.2007. 21:02 ] @
Odnosno voleo bih da napravim male ispavke u programu yu recnik molim vas ja sam ju recnik pretvorio u takozvani vestacki mozak sa koji m mozes da komuniciras samo ne znam kako da mu izgled promenim ja cu staviti program da se skida pa ko moze da mi pomogne neka javi ja cu staviti i sliku kako bi voleo da izgleda pa probajte u VB...PLEASE
[ Aleksandar Ružičić @ 05.11.2007. 22:00 ] @
kazes ti si uradio program... ja ovaj program imam jedno 4 godine i koliko znam (a i pise je li) autor je Predrag Vujic, a da si ti Predrag Vujic znao bi da uradis to sto pitas.

ako hoces da napravis program kupi knjigu o vb-u pocni da ucis i kad zapnes posalji kod ovde na forum pa cemo ti pomoci. (mada ukoliko planiras da pocnes da ucis programiranje pocn od VB.NET-a, VB6 je zastareo :D)
[ Aleksandar Vasic @ 05.11.2007. 22:07 ] @
Citat:
Aleksandar Ružičić: kazes ti si uradio program... ja ovaj program imam jedno 4 godine i koliko znam (a i pise je li) autor je Predrag Vujic, a da si ti Predrag Vujic znao bi da uradis to sto pitas.

ako hoces da napravis program kupi knjigu o vb-u pocni da ucis i kad zapnes posalji kod ovde na forum pa cemo ti pomoci. (mada ukoliko planiras da pocnes da ucis programiranje pocn od VB.NET-a, VB6 je zastareo :D)

Nemoj tako,nista mu ne fali! :P
[ Shadowed @ 06.11.2007. 00:25 ] @
Citat:
Aleksandar Ružičić: pocn od VB.NET-a, VB6 je zastareo )

Juuuuuuuuuuu
[ dava @ 06.11.2007. 10:56 ] @
Jeste autor je Predrag Vujic, ali @Aleksandar nisi ti skontao @Dakic, covjek je prepravio rjecnik i napravio umjetni mozak (VI) samo mu jos treba interfejs.
[ Aleksandar Ružičić @ 06.11.2007. 11:00 ] @
Shadowed sto se cudis?

ja ne volim vb.net, ali je vb6 zastareo, i ako neko zeli da nauci da programira bolje mu je da pocne od .net-a nego od "6-ice", jer ako krene od klasicno vb-a onda su mu u startu odsecene noge (naravno ako planira da se profesionalno bavi programiranjem, ako hoce samo iz hobija onda je vb6 ok takodje)

vise puta sam rekao da bih ja poceo od vb.net-a da sad pocinjem da ucim programiranje

p.s. samo nemoj da se uobrazis sad
[ goranvuc @ 06.11.2007. 11:01 ] @
Pa evo mu jedan primer odgovarajuceg interfejsa ;)
http://www.pagetutor.com/jokebreak/images/male_brain.gif
[ Shadowed @ 06.11.2007. 12:28 ] @
Ma, ne cudim se, zezam se :)
[ Dakic @ 06.11.2007. 18:03 ] @
Pa moze li li neko da mi pomogne ili ne....
[ goranvuc @ 06.11.2007. 18:15 ] @
Prijatelju, ako imas neko konkretno pitanje u vezi VB-a postavi ga ovde.

Ako hoćeš da ti neko odradi neki posao, postavi topik u "IT Berza poslova". Ako ti se nije niko javio dosad nešto tu sa tvoje strane nije do kraja ispoštovano ... verovatno.

Dakle, ti tražiš dobrovoljce da ti urade nešto što si zamislio da uradiš, a ne umeš - ili šta?

Pri traženju pomoći si napravio više grešaka:

1. Trebao si da otvoriš novu temu, a ne da nastavljaš "bajatu" koja sa tvojim problemom nema nikakve veze.
2. Ovo je VB 6.0 forum, i ovde se komentariše uglavnom kod i projekti
...

U stvari, pročitaj pravilnik pa navrati ponovo. Za neadekvatnu pomoć si sam kriv.
[ goranvuc @ 06.11.2007. 18:30 ] @
Citat:
Dakic:ja cu staviti i sliku kako bi voleo da izgleda pa probajte u VB...PLEASE

Da li si stavio sliku, a pitas:

Citat:
Dakic: Pa moze li li neko da mi pomogne ili ne....
[ Dakic @ 06.11.2007. 18:45 ] @
pa to sam uradio u paintu
[ goranvuc @ 06.11.2007. 18:55 ] @
Izvini, ne videh sliku u tom tvom "New Folder"

Iz tog tvog interfejsa ne vidim elemente veštačke inteligencije, osim sto si programu dao lik/ulogu papagaja. Moraćeš da dodatno pojasniš šta tvoju zamisao razlikuje od izvornog programa.