[ --daniel-- @ 11.11.2006. 21:32 ] @
| Evo imam dva problema, kupio sam novu konfiguraciju i sad:
1.problem
procesor intel Core2Duo E6600, grafička VGA PCI-E Leadtek, WinDast PX7950GT 256mb, napajanje 450W ATX2 Coolermaster
i svaki put kad upalim kompjuter pojavljuje mi se poruka: "NVIDIA powered graphics card is not receiving sufficient power"..zar je moguće da je napajanje preslabo ili u čemu je stvar??
2. problem
zvučnici TRUST SP-6400M 5.1 (Subwoofer + 5 satellites) i sve sam pospajao kako treba,ali neradi subwoofer..što da radim?imali još neke cake ili je greška u proizvodnji??
pomagajte jer ču da tužim one lopove iz hgspota... |
[ bantes9 @ 11.11.2006. 21:59 ] @
Ja sam imao slican problem. Kupio sam zvucnu kartu Creative audigy 2 i nakon povezivanja 5.1 Genius sistema samo mi bas nije radio. Problem sam resio aktiviranjem opcije bass redirection koja se nalazila u opcijama softvera koji sam dobio uz karticu.
Proveri sva podesavanja vezana za bas(da li je pojacan ton, da li su aktivirane sve potrebne opcije).
[ Backy @ 12.11.2006. 01:11 ] @
1. verovatno nije uključen kabl za struju u karticu... proveri to
[ mulaz @ 12.11.2006. 02:10 ] @
1.
iskljuci struju iz cdromova, izvadi sve kartice koje nisu potrebne i probaj da upalis komp.. pa ce da vidis, ako radi, bilo je premalo struje.. ako opet warning, onda je nesto drugo
[ --daniel-- @ 12.11.2006. 09:59 ] @
ako je bilo premalo sturje ne preostaje mi ništa drugo nego kupiti novo napajanje?
[ buljko @ 12.11.2006. 11:26 ] @
Problem, najverovatnije, nije u napajanju! Proveri da li na grafickoj kartici (ili pored slota) imas konektor za dodatno napajanje i prikljuci dodatno napajanje na njega. Nisam razumeo koje CM napajanje, Real Power ili Extreme Power?
[ --daniel-- @ 12.11.2006. 11:36 ] @
real power RS-450-ACLY
btw..kupio sam u hgspotu i oni su mi spojili (bez moje dozvole) i stavili naljepnice za garanciju tak da nemogu otvarat kutiju..
stavili su mi 1GB umjesto 2GB.tak da če se situacija zanimljivo odvijat i još pogotovo ak nisu priključili dodatno napajanje za grafičku kako vi kažete da postoji mogućnost.
[ --daniel-- @ 12.11.2006. 11:41 ] @
a što se tiče subwoofera bass redirection opciju nemam i pokušo sam sve u softwareu od zvučne ali nikako da dobijem bas..zapravo kad zamjenim utikače od centar zvučnika i suba, na centru se čuje nešto što bi nalikovalo na sub(ali normalno jako slabo), ali na subwooferu se opet ništa ne dešava
[ JOJO847 @ 12.11.2006. 13:02 ] @
Posto je stvar pod plombom nema potrebe da se sam s time bakces.Lijepo pravac servis. Osobno mislim da je napajanje ispravno samo sto konektor za dodatno napajanje nije prikljucen.
[ --daniel-- @ 12.11.2006. 14:36 ] @
ok..znači komp vozim na servis,ali sa subwooferom dali neradi ili je potrebno još nešto namjestit?
[ Ivek33 @ 12.11.2006. 14:53 ] @
i ja sam imao sličan problem.
Kada sam malo bolje pogledao na grafičkoj kartici nisam uključio napajanje. ( glupo ali brzopletost se ne isplati ),
na kraju sam isključio jedan CD-rom da mi ne trpi napajanje i sada sve radi OK.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|