[ parmin @ 14.11.2006. 21:46 ] @
Gledao sam neke slike u ACD-u. Zatim sam na opciju View kliknuo na neku naredbu i dobio sam sliku u slici. Bilo je zanimljivo i interesantno, ali sada ne mogu da uklonim tu sliku koja je u pozadini, a preko nje ide nova slika koju mogu da menjam, a na ovu donju, ne mogu ništa. Niti mogu da je izbrišem, niti da je smanjim. Ništa. Ima li mu leka.
[ Srki_82 @ 14.11.2006. 21:55 ] @
Znas kako sam jeo dobru salatu pre koji dan. Izbuckali smo sve i svasta smo smo nasli u frizideru i spajzu... mmmm... bilo je "prste da polizes"... a Delphi je bio tu negde u pozadini
[ Miloš Baić @ 14.11.2006. 22:03 ] @
@Srki_82
Vreme je da postaneš moderator...
[ vaske71 @ 14.11.2006. 22:11 ] @
Bravo mali !!!samo tako nastavi i postaces haker !!!
[ _deran_ @ 14.11.2006. 23:48 ] @
Kako mislis da ti neko pomogne? STA JE BILO NA SLICI???
[ Vladica Savić @ 15.11.2006. 06:41 ] @
Citat:
Srki_82: Znas kako sam jeo dobru salatu pre koji dan. Izbuckali smo sve i svasta smo smo nasli u frizideru i spajzu... mmmm... bilo je "prste da polizes"... a Delphi je bio tu negde u pozadini

Dobra fora...
Ali da se ja pitam, ja bi proterao autobus ovuda...

Citat:
parmin: Gledao sam neke slike u ACD-u. Zatim sam na opciju View kliknuo na neku naredbu i dobio sam sliku u slici. Bilo je zanimljivo i interesantno, ali sada ne mogu da uklonim tu sliku koja je u pozadini, a preko nje ide nova slika koju mogu da menjam, a na ovu donju, ne mogu ništa. Niti mogu da je izbrišem, niti da je smanjim. Ništa. Ima li mu leka.

Mislim da si malo pogresio forum...
[ parmin @ 16.11.2006. 19:35 ] @
Bila je prva slika neki pejzaž. I onda sam kliknuo na neku naredbu u vrhu i čekirao ili odčekirao neku opciju, ne znam ni gde ni koju. Što je najgore, sada kada otvorim da gledam slike u ACD sistemu daje mi tu pozadinu, a sliku koju sam hteo da otvorim nju daje umanjenu i preko one stare slike, a najgore je to što u ACD sist. nema sada opcije, koju sam ranije čekirao. Nema ništa u zaglavlju.
[ Nemanja Avramović @ 16.11.2006. 21:47 ] @
Khm... promašio si forum...
[ damirh @ 23.11.2006. 14:56 ] @
Kako to promasio forum? Pa zar acdsee nije radjen u pascalu??? :D

Nista, probaj da nadjes source od acdsee i tamo ukljuci opciju za taj meni...ja bih tako uradio da imam taj problem...
[ Srdjan_exe @ 23.11.2006. 16:43 ] @
I ja sam primetio da dok jedem sopsku salatu i pisem kod u Delphiju,
sporije kucam. BTW, sa ACD-see nemam problema...
[ Vladica Savić @ 23.11.2006. 17:10 ] @
Pa kako je covek na pocetku naveo, pre bi se reklo da je tema koju je postavio za Windows Desktop a ne za Delphi
[ reiser @ 23.11.2006. 17:24 ] @
I hoce li neko da se seti da prebaci temu tamo gde joj je mesto ? :)
[ Srdjan_exe @ 23.11.2006. 18:20 ] @
_deran_ >>> Kako mislis da ti neko pomogne? STA JE BILO NA SLICI???

Nemoj, jos ce covek stvarno poslati sliku na Forum.
[ Nemanja Avramović @ 23.11.2006. 21:06 ] @
Citat:
reiser: I hoce li neko da se seti da prebaci temu tamo gde joj je mesto ? :)

Na ovom forumu nema (aktivnih) moderatora...