[ KORKI @ 21.11.2006. 11:42 ] @
Da li moze neko da objasni kako je najbolje instalirati antivirus kad se pojavi njegova nova verzija konkretno mislim na kasperskog. Imam verziju 303 a sad se pojavila verzija 6.01.411, koliko ja znam trebalo bi uvek instalirati nove verzije, e sad se ja pridrzavam nekog pravila da kada formatiram disk i ponovo instaliram windows anti-virus mi budi instaliran odma posle drajvera! Da li sad treba da deinstaliram ovu moju verziju i instaliram ovu novu ili postoji neki drugi nacin laksi nacin recimo samo da ixvrsim nadogradnju?
[ Nenad Vranjanac @ 21.11.2006. 13:06 ] @
pa ako si formatirao disk i instalirao win, onda je i instalacija kasperskog ozbrisana, zar ne?

treba samo da instaliras najnoviju verziju.
i nema potrebe za jurenjem najnovijih verzija, koju god da imas, kav update uvek unapredi na najnoviju preko interneta.
jedina razlika je sto je svezija verzija, krace traje update.
[ KORKI @ 21.11.2006. 13:34 ] @
Nisi me razumeo hteo sam da kazem da kada formetiram disk uvek antivirus instaliram odma posle drajvera da bi se on zavuko svugde ali posto sad nemam nameru da to uradim, zanima me koliko je pametno da deinstaliram ovu verziju 303 i instaliram ovu najnoviju?
[ Milan Gligorijevic @ 21.11.2006. 13:41 ] @
Možeš obrisati prethodnu da bi instalirao najnoviju verziju ali ne vidim neku potrebu za tim.
Novi kaspersky može sačekati do sledećeg formatiranja.