[ Paf @ 23.11.2006. 14:26 ] @
Kad pokusam da instaliram ZoneAlarm, bilo koju verziju (jer sam pokusao par starijih i ovu najnoviju), izlece mi poruka o tome kako mi nedostaje vsmon.exe i jos pise: "This application has failed to start because zpy.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem."
Sta sad ja da radim?
[ nine_velteko @ 23.11.2006. 15:51 ] @
Citat:
Paf: Kad pokusam da instaliram ZoneAlarm, bilo koju verziju (jer sam pokusao par starijih i ovu najnoviju), izlece mi poruka o tome kako mi nedostaje vsmon.exe i jos pise: "This application has failed to start because zpy.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem."
Sta sad ja da radim?

To se i meni desavalo na windowsu2000 dok nisam instalirao neku stariju verziju zone alarma a nakon toga sam updatovao staru verziju sa novom i sve funkcionise normalno
[ Zoran Rodic @ 23.11.2006. 16:15 ] @
forum.zonelabs
[ Paf @ 23.11.2006. 16:55 ] @
@alkoin

Svaka cast za link!
[ Paf @ 23.11.2006. 16:56 ] @
Jos jedno pitanje, da li mi je uopste neophodan ZA, s'obzirom da imam SystemGuard koji ide uz System Mechanic (mada ne znam cemu tacno sluzi), i imam kablovski modem za koji su mi rekli da ima hardverski firewall?
[ Zoran Rodic @ 23.11.2006. 17:28 ] @
Ispravice me neko ako gresim ali mislim da S guard nije firewall.
Sto se tice toga da li ti treba ili ne, hm, to je skakljivo pitanje.
Meni je za godinu dana na sezam adsl-u zavristao 0 puta i slovima /nula/
Probe radi, da vidim da li je u redu, zakacio sam se na dial up na yubc i eunet.
za 15 minuta imao sam sigurno desetak prijava kojecega.

Takodje, imam pristup racunaru koji je na kablovskom preko sbb-a i koliko me secanje sluzi od prosle nedelje cifra je bila 52.xxx blokiranih upada od kojihe je 3.xxx bilo high za period od marta do sada.
Zakaci Zone i pusti ga par dana pa vidi
ne jede leba
[ cuprina @ 29.11.2006. 20:51 ] @
Meni je ZA strava, ali mi se javlja neki problemcic sa tim vsmon.exe... Izgleda da mi nesto tu koci masinu, kada odem do task managera u processes, on mi zauzima 21.872K i bas mi smeta. Imam najnoviju verziju ZA. Inace, onaj link za ZA forum kod mene ne fercera...
Pozz..
Masha