[ damirmi @ 23.11.2006. 23:33 ] @
Eh ovako kupio sam laptop toshiba satelite A110-133,
i bio je na njemu instaliran orginalni XP Home edition i odmah prvi dan mi se
poceo javljati problem, a to jest kada ga restartujem ili kada ga ugasim pa upalim, tj.
kada bootujem sistem pojavi mi se desktop i taskbar normalno, ali kad pomjerim mis na taskbar
kursor se pretvori u klupko za cekanje i nista ne mogu pokrenuti cak ni ikone na desktopu,
problem rijesim tako sto u Task Manageru ugasim explorer pa ga ponovo pokrenem i onda
radi kako treba...
Eh nakon toga sam jos dva puta formatirao sistem i instalirao XP i profesional (kopirani) i ponovo mi se desava
isti PROBLEM!

Obracao sam vam se vec jednom i jedan covjek mi je preporucio da u Command promptu ukucam scf/scannow i ubacim xp CD
ali ni to mi nije pomoglo....
Zanima me moze li biti do hardwera?? mozda RAM ?????

Molim vas pomozite mi... ako mozete!
unaprijed hvala!!
[ Zoran Rodic @ 24.11.2006. 08:17 ] @
Izvini, da li je ta stvar pod garancijom?
[ Miroslav Jeftić @ 24.11.2006. 08:59 ] @
Pravac servis.
[ damirmi @ 24.11.2006. 10:16 ] @
Jeste pod garancijom, ali kontam zato sto sam sad instalirao crackovani xp da me nece zbog toga zaj**
ali ok,,,
[ Zoran Rodic @ 24.11.2006. 10:29 ] @
Kako oni znaju da li je legalan ili nije?
Mislim, sta ih briga?
Nije im u opisu posla da proveravaju takve stvari.

Drugo, oni mogu da istestiraju notebook bez i da dignu sistem.
Trece, vrati taj legalni,
instaliraj ga opet
[ Milan Gligorijevic @ 24.11.2006. 11:42 ] @
Možda ćeš imati problema što si sam instalirao windows ali to je ujedno dokaz da je problem najverovatnije do hardvera, a ne do windowsa.
[ Zoran Rodic @ 24.11.2006. 13:00 ] @
Citat:
mmwc: Možda ćeš imati problema što si sam instalirao windows ali to je ujedno dokaz da je problem najverovatnije do hardvera, a ne do windowsa.

Zasto bi imao problema?
Vaznost garancije se odnosi na otvaranje notebook-a i vrsljanje po untrasnjosti, promeni hardvera ...
Hipoteticka situacija:
Formatirao je sve i namestio neki Linux, FreeBsd ... sta bilo.
Otkrio da je linux djubre i vratio XP

Ako bi mu prigovorili, to bi bio vrhunac bezobrazluka
[ K o Z a K @ 04.12.2006. 23:41 ] @
i DAMIRMI sta se desilo....jel ima nekih problema sa serviserima?
[ KeepCalm @ 12.12.2006. 19:58 ] @
Pozdrav svima,

Citat:
Eh ovako kupio sam laptop toshiba satelite A110-133,
i bio je na njemu instaliran orginalni XP Home edition i odmah prvi dan mi se
poceo javljati problem, a to jest kada ga restartujem ili kada ga ugasim pa upalim, tj.
kada bootujem sistem pojavi mi se desktop i taskbar normalno, ali kad pomjerim mis na taskbar
kursor se pretvori u klupko za cekanje i nista ne mogu pokrenuti cak ni ikone na desktopu

Imam sličan problem na Aceru2490, s tim što se to meni dešava od kako je laptop isključen improperly i to samo na jednom accountu (koji je i radio dok se desilo nepravilno isključenje). Do tada je sve bilo u redu.

Šta da radim? Hvala unapred.
[ Zoran Rodic @ 13.12.2006. 16:25 ] @
Sacuvaj dokumenta tog usera, obrisi ga i napravi novi, vrati fajlove ...
[ KeepCalm @ 14.12.2006. 00:50 ] @
Da, ali taj juzer je upravo administrator. Trebao sam to odmah da kažem. Izvinjavam se.