[ nemanja vucic @ 26.11.2006. 00:15 ] @
Treba mi savjet strucnjaka, da li je moguce redovno povaliti kljuceve ,za digitalni rasiver ili da li su ti kljucevi kompatibilni sa ostalim klucevima??? |
[ nemanja vucic @ 26.11.2006. 00:15 ] @
[ starkg @ 26.11.2006. 11:01 ] @
Bolje da si ovo postavio na forimu balkan sata.Sta mislis pod "povaliti" mislis li ubaciti nove kada prestanu da rade stari.Pa moguce je ako su ti paketi razbijeni ako su otkljucani skines sa neta kljuc.Sad zavisi koj resiver imas naprimer jedan od najvise koriscenih Soft.cam.key koji koristi sky star2 i mnogi resiveri.Desava se da kanali koje si do sad gledao promene sistem kodiranja pa tako prodje vreme da dok budu razbijeni ili se uopste i ne razbiju.Znaci idi na balkansat ili crosat-upload centar vidi koj resiver imas koj emulator mozes da koristis i naravno kljuceve od trenutno dostupnih kanala i to je to.
[ nemanja vucic @ 26.11.2006. 15:55 ] @
ma razumijem se ja toliko! vec me interesuje da li to jedan dobar programer moze provaliti! tj ako su kljucevi kompatibilni da ih prevede u ostale formate!
[ pedjaelse @ 21.03.2007. 15:05 ] @
nema univerzalni konvertor,za svaki tip softvera ide drugaciji ili drugi softver
[ dmelektronik @ 31.03.2007. 23:37 ] @
prosetaj forumom za satelitsku i bice ti jasnije
http://www.elitesecurity.org/f44-BalkanSat Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|