[ sale99 @ 28.11.2006. 08:11 ] @
| Jarani, ima li neko ko zna kako na navedenoj centrali napraviti zabranu poziva sa lokalnog broja prema javnoj mreži ,ali samo za određeni broj.Npr,sve mogu pozvati prema javnoj mreži osim broja koji želim zabraniti.Hvala svima. |
[ Guda @ 28.11.2006. 23:56 ] @
Moguće ali komplikovano za uraditi, a još komplikovanije za objasniti. Savet: pozovi onog ko je instalirao centralu.
[ sale99 @ 29.11.2006. 09:04 ] @
Hvala za savjet. Sa ovima što su instalisali centralu nemam nikakav kontakt(zafuntali smo).Dosta fazona oko ove problematike znam .Potrebna mi je informacija u kojoj kategoriji radim navedenu vrstu restrikcije.
[ Guda @ 29.11.2006. 15:56 ] @
Ne znam napamet, morali bi da se čujemo telefonom dok sam ja pored centrale javi se na e-mail:
[email protected]
Nego ko po Bosni prodaje/instalira Alcatela?
[ sale99 @ 30.11.2006. 11:40 ] @
Daj, Guda pomozi da ovo napravimo .Nadam se da si skonto mail.
[ sale99 @ 04.12.2006. 07:43 ] @
Dejane, prije svega izvini što te nastavljam daviti sa ovim mojim problemom.Imam jednu molbu za tebe.Imajući u vidu poslove kojim se baviš postoji li modućnost da neko u tvom okruženju može pomoći.Vidi , ja sam nešto iskopao-stvari stoje ovako.Našao sam u polju diskriminator-rule(consult modify) zabranu pozivanja jednog broja -upisan u polju call numberg (npr počinje sa o61).Dalje u polju "number area" upisan je broj 21.Dalje kada otvorim polje "Acces category"(consult modify) u polju "public network category" programiran je broj 2(što je kod mene kategorija za dozvolu izalza u okviru države-međumjesni poziv).Dalje kada odem u polje "User" lokalu kojem je napravljena zabrana u polju "public network category" stoji broj 30.Sad imam jednu dilemu tj.nemogu da skontam u kakvoj su vezi onaj "number area 21" i ovaj u userima "public network category br 30" i u polju "acces category" -public network category broj 2.Ako imaš neki savjet kako dalje ili da ovu temu zatvaramo.U svakom slučaju hvala ti na razumijevanju. Pozdrav .
[ Guda @ 05.12.2006. 18:22 ] @
Neverovatno koliko me zbunjuje činjenica da imamo različite verzije konfiguracionog softvera. Proveri E-mail.
pozdrav
[ sale99 @ 06.12.2006. 09:32 ] @
Hvala ti još jednom.Očito je da si u pravu -sada je sasvim jasno da postoje razlike u samom načinu konfiguracije.I kod mene je software 4730,ali ovo ne ide.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.