[ barakuda111 @ 30.11.2006. 21:28 ] @
U poslednje vreme kad god hocu da pogledam neki folder koji u sebi ima nekifajl.avi odnosno video fajl automatski mi zakucava Windows explorer i prijavljuje ovu gresku: "To help your computer, Windows has to close this program", onda ja kliknem "Close Messege" i izbaci dve opcije: Send Error Report ili Don't send. Naravno stavim "dont send" i explorer se ugasi.
Samo da napomenem da koristim Win XP service pack 2. Verujem da se svakom ponekad desila ova greska, i meni se pre desavala ponekad, ali sada je to strasno, svaki put kad otvorim neki folder sa video fajlom(nevazno koji je) explorer zakuca.

Procitao sam da je to kao neki DEP, odnosno zastita od programa koji koriste neku memoriju koju samo windows treba da koristi, nisam siguran. Ajde ako neko moze tacno da mi objasni u cemu je problem i da mi da uputstvo kako da te error poruke ugasim.

Hvala unapred. Poz
[ Nikola-15 @ 30.11.2006. 21:44 ] @
To ti se verovatno desava kada otvoris folder u kome je ukljucena opcija thumbnails. pa kod nekog fajla, kojeg proba da prikaze u preview-u on zakuca. Ja se jednostavno nisam smarao oko toga previse i samo sam iskljucio thumbnails opciju.
[ nicr @ 30.11.2006. 21:48 ] @
nezaboravite Total Commander
[ icobh @ 30.11.2006. 22:06 ] @
Problem je do video codeca. Kada bi mogao instalirati neki malo bolji Codec Pack to bi ti riješilo problem, trenutno, do brisanja tih codeca!
[ barakuda111 @ 01.12.2006. 11:08 ] @
Probao sam Total commander ali nekako sam navikao na explorer. Probacu da instaliram neki novi codec pack.

Ja imam instaliran Ace Mega Codecs Pack 6.01, sada cu skinuti sa neta 6.03 ali ako ti imas da mi preporucis neki bolji bilo bi super. Poz
[ djanderstanding @ 01.12.2006. 12:43 ] @
http://www.softpedia.com/progD...dec--build-Download-14655.html

Probaj ove...Ali ne zaboravi da prvo obrises prethodne...
[ Nenad Vranjanac @ 01.12.2006. 12:51 ] @
pokusaj sa novim k-lite
[ barakuda111 @ 01.12.2006. 20:59 ] @
Icobh je bio upravu, problem je u codec-u. Uninstalirao sam Ace Mega Codecs Pack i sada je sve ok. Greska je bila kad sam instalirao ovaj codec pack cekirao sam da mi stavi na komp sve moguce codece i verovatno su se medjusobno "posvadjali"
Cekam samo da mi se sa neta skine novi Ace Mega Codecs Pack 6.03 pa mislim da cu taj instalirati. Hvala opet. Poz